Alin Andronic de la „Exatlon”, un model de urmat pentru tanara generatie. Ce spune Razboinicul despre obstacolele pe care le-a intalnit in viata!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 sep 2020, 09:55
video Foto(6)

Alin Andronic, unul dintre cei mai puternici concurenti din echipa Razboinicilor, de la „Exatlon” a reusit performante uluitoare, nu numai in sport, ci si pentru am ajunge acolo unde si-a propus, din punct de vedere profesional.

Alin Andronic a jucat fotbal la diferite cluburi din tara si a trecut prin perioade marcate de lipsuri. A hotarat sa isi schimbe destinul si sa urmeze cursurile unei facultati in Germania si pentru asta a aprofundat matematica si si-a insusit limba germana in doar jumatate de an.

 

 

"Greu cu fericirea, am avut fractiuni de fericire de fiecare data cand am realizat ceva ce mi-am dorit.

Pentru permisul auto, am dat la toate categoriile si le-am luat pe toate. Asa a zis tata, sa le iau pe toate ca poate ma va ajuta asta, si cand am iesit din sala plangea de emotii, de bucurie. Si cand am intrat la facultate au fost momente pe care nu am cum sa le uit. Fractiuni de fericire, pentru ca, in rest, tot timpul au fost probleme", povestea razboinicul inainte de a se aventura in Republica Dominicana.

 

 

Pentru a-si sprijini familia, atletul a lucrat si ca model, defiland pe podiumuri pentru diverse brand-uri cunoscute. 

 "Am facut si modeling, dar sportul a fost tot timpul pasiunea mea. Am avut perioada in care a trebuit sa invat foarte mult pentru facultate si am reusit, dar asta a venit cu sacrificii, nu mai faceam sport, mancam aiurea si fizicul a avut de suferit", sublinia razboinicul.

 

 

Alin Andronic a declarat de la inceput ca isi doreste sa castige trofeul "Exatlon" si pentru asta s-a pregatit si fizic si psihic luni de zile pentru a reveni in forma. Isi doreste sa fie un exemplu pentru tanara generatie, sa insufle dragostea pentru sport si alimentatie sanatoasa celor care il privesc evoluand pe trasee.

"Am analizat foarte bine totul, pentru ca de cand am vazut primul sezon <Exatlon> am stiut ca obiectivul meu este sa ajung acolo. Stiu ce inseamna sa faci sport in conditii dificile. Am calitatile necesare, fac combinatii de sporturi zi de zi. Sunt foarte perseverent, ambitios. Am fost la sala foarte mult, am facut antrenamente pe nisip, sarituri, sprinturi", povestea fostul fotbalist care au fost etapele prin care a trecut pentru a-si spori sansele de a castiga competitia momentului.

 

 

Daca va reusi Alin Andronic sa ajunga in finala, care sunt adversarii care ii dau cele mai mari batai de cap si cum vor evolua cele doua echipe, aflati urmarind, de miercuri pana duminica, incepand cu ora 19.45, "Exatlon", la Kanal D.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.