Alin Ionescu: "Cristina are in plan sa mai faca inca un copil"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:42

Cristina Spatar este in culme fericirii deoarece a devenit mama pentru a doua oara. In ciuda faptului ca micuta a fost foarte curioasa sa-si cunoasca parintii incat a venit pe lume la 37 de saptamani.

In direct a intrat Alin Ionescu chiar din fata spitalului, unde tocmai o vizitasera pe Cristina. "Cristina s-a luptat ca o eroina, acum e rasfatata ca o regina. Cristina are in plan sa mai faca inca un copil pentru ca ea isi doreste doi baietei. Nu am avut curaj sa asist la nastere", a spus Alin..

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Alaturi

de acesta era si mama acestuia care a declarat ca este foarte norocosa si ca se bucura mult ca a devenit tata pentru a doua oara.  "Totul este pregatit pentru fetita noastra, Aida", a declarat Alin Ionescu. 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.