Alin, noul concurent din Casa iubirii, are de gând să o cucerească pe Xenia! Iată ce și-au spus cei doi tineri în camera roșie și cum a reacționat Radu! „Ce murdar joacă”

Author: Ana Filip
Actualizat: 01 sep 2022, 19:00
Foto(5)

Răsturnare de situație în Casa iubirii! la scurt timp după despărțirea de Radu, Xenia are de gând să îl cunoască mai bine pe Alin, noul concurent.

În ediția de miercuri a emisiunii Casa iubirii concurenții au avut parte de o surpriză neplăcută venită din partea lui Radu și a Xeniei, care au anunțat că se despart, după doar câteva săptămâni de relație. Cea care a pus piciorul în prag și a decis să pună punct relației sale cu Radu a fost Xenia, care a mărturisit faptul că nu putea să se prefacă. În ciuda faptului că Radu a încercat să împiedice despărțirea lor, în cele din urmă, după o ultimă discuție purtată în camera roșie împreună cu Xenia, cei doi au hotărât să pună punct

poveștii lor.

Alin, noul concurent din Casa iubirii, are de gând să o cucerească pe Xenia

În ediția de joi, în Casa iubirii, lucrurile au căpătat o cu totul altă turnură după ce Alin, noul concurent intrat recent în emisiune a chemat-o chiar pe Xenia în camera roșie, acolo unde i-a dezvăluit că o place foarte mult și că își dorește să o cunoască mai bine.

Totul s-a petrecut sub privirile uluite ale lui Radu, care nu se aștepta că fosta lui partenera, Xenia să accepte să se vadă cu Alin la scurtă vreme după ce a anunțat despărțirea lor.

Pe de altă parte, Radu a fost asaltat de ceilalți băieți cu reproșuri în legătură cu lipsa lui de reacție în clipă în care Xenia i-a propus să se despartă.

Băieții i-au spus lui Radu că ar fi trebuit să mai lupte pentru fosta lui partenera și să nu o lase să-i scape așa rapid. Vizibil afectat de atitudinea Xeniei, concurentul a mărturisit că Alin joacă murdar și că a chemat-o pe fosta lui partenera în camera roșie intenționat pentru a profită de vulnerabilitatea ei.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

În vreme ce Radu privea neputincios cum Alin a început să o cucerească pe fosta lui partenera, în camera roșie cei doi concurenți au vorbit despre ei și au promis să se cunoască făcând pași mici dar siguri către o posibilă relație. Rămâne însă de văzut dacă în cele din urmă, Xenia și Alin vor reuși să formeze sau nu un cuplu în Casa iubirii, pe parcursul edițiilor viitoare.

Citeste si: Momente triste în Casa iubirii! Radu și Xenia s-au despărțit! „Nu pot să mă prefac” Iată care au fost motivele invocate de Xenia și cum a reacționat fostul ei partener!

Citeste si: Natalia dezvăluie intențiile lui Sorin de la Casa Iubirii. Frumoasa fostă concurentă nu crede în declarațiile pe care i le face Nicoletei: "El este axat pe emisiune și vrea în Finală"

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.