Alin Oprea a spus ce probleme financiare a avut dupa despartirea trupei Talisman

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:46

La "CanCan TV" pentru prima data dupa ce s-au despatit Tavi Colen si Alin Oprea s-au confruntat si au facut dezvaluri senzationale despre adevaratul motiv al despartirii lor.

Cei doi cantareti se lauadau cu sute de perechi de bikini si tot felul de asemenea obiecte primite de la fani. Dupa despartire cei doi prieteni nu si-au mai vorbit.Se pare ca motivul ar fi fost Larisa, sotia lui Alin, dar parerile sunt impartite si cei doi si-au facut tot felul de acuzatii. Primul care a intrat in platou a fost Alin Oprea. "Am compus o piesa special pentru Tavi Colen, in cazul in care lucrurile vor decurge frumos in aceasta seara".


Alin Oprea a spus ca piesa de referinta a trupei Talisman a fost compusa de el in clasa a noua cand am fost nevoit sa trec printr-o experienta neplacut. "Bucuria mea este ca aceasta piesa inca a ramas un hit. Eu m-am gandit mult la despartirea trupei Talisma. In noiembrie 2006 am primit un mesaj, am si acum mesajul si telefonul. Mi-a spus:<>, mai socant a fost ca totul s-a intamplat de ziua mea.
Am dat bani de acasa baietilor din formatie ca sa aiba toata lumea senzatia ca totul mergea bine"
, a spus Alin.

Alin a spus ca a incercat sa se impace cu el, dar nu a reusit si toate intalnirile din acea perio>, mai socant a fost ca totul s-a intamplat de ziua mea. Am dat bani de acasa baietilor din formatie ca sa aiba toata lumea senzatia ca totul mergea bine", a spus Alin.


Alin a spus ca a incercat sa se impace cu el, dar nu a reusit si toate intalnirile din acea perioada au fost in zadar.

 

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.