Alin Oprea ii da replica lui Tavi Colen. Uite ce declaratii a facut artistul! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:15

Alin Oprea si sotia lui au invitat echipa "Drept la tinta" in casa lor si au dezvaluit ce bunatati urmeaza sa puna pe masa de Craciun, dar si cate kilograme s-a ingrasat artistul de cand s-a casatorit.

Alin Oprea a marturisit ca nu este adeptul taierii porcului de Craciun deoarece a participat  in urma cu multi ani la asa ceva si i s-a facut mila, astfel incat acum nici nu vrea sa mai auda de asa ceva. Si totul pentru ca reporterii "Drept la tinta" nu au venit cu mana goala la familia Oprea, ci le-au adus un un porc, pe nume Ghita. Cu toate acestea ei au tinut sa-si prezinte singurul animalut pe care il au in casa si cu care nu au nicio problema.
Despre ce animal este vorba? Poti vedea in materialul video din cadrul emisiunii "Drept la tinta". Cat despre fostul coleg de trupa Tavi Colen, acesta a spus: "Ii doresc Sarbatori fericite si lui si familiei lui. Cred ca l-a luat gura pe dinainte pentru ca nu a avut un raspuns coerent in acel moment, timp de 10 ani de zile Larisa a fost alaturi de noi zi de zi si a dorit binele acestei formatii".

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.