Alin Oprea își schimbă testamentul: Totul îi va reveni Medanei, după scandalul cu fosta soție. Ce parte din avere le rămâne copiilor

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 18 oct 2024, 13:48

Alin Oprea și-a schimbat testamentul

 
Sursa: colaj (Follow us)

Alin Oprea a decis. După scandalul cu fosta soție, acesta a decis ca tot ceea ce produce începând de acum să îi revină actualei soții, Medana.

Cu privire la acest subiect au discutat și prezentatoarele „Follow us”, Ilinca Vandici și Teo Trandafir. Cele două consideră gestul lui Alin Oprea unul „interesant”, dar totuși nu își explică de ce există deja un testament, având în vedere vârsta acestuia. 

Citește și: Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"

Alin Oprea își schimbă testamentul. Cum va fi împărțită averea sa

Alin Oprea s-a hotărât: „Tot ce voi câștiga acum, îi voi lăsa Medanei.”

Într-o zi de Paște, acum câțiva ani, Alin Oprea posta pe rețelele sociale primul testament, cel potrivit căruia toată averea o va lăsa copiilor săi. 

Cu toate acestea, situația s-a schimbat recent, după scandalul cu Larisa, fosta soție.

Solistul de la „Talisman” vrea să îi lase tot ceea ce produce începând de acum, Medanei, actualei soții. 

Ilinca Vandici: După toată situația cu fosta soție, care a venit, ne-a povestit.. știm care e situația cu copiii, care sunt cumva împotriva lui.

Teo Trandafir: Sunt două părți, după câte înțeleg eu. Alin, pe de o parte, cu Medana și Larisa, cu cei doi copii, pe de alta.

Ilinca Vandici: La un moment dat, în urmă cu mai mulți ani de zile, de un Paște, Alin a făcut un testament pe care l-a publicat pe rețelele sociale. Acolo a spus că toată bogăția lui, toți banii, toate proprietățile rămân copiilor și renunță la toate procesele, pentru că vrea liniște și iubire.

Alin Oprea și-a schimbat astfel testamentul, adăugând un act adițional prin care se confirmă faptul că Medana va rămâne cu averea sa, începând de acum. 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Oana Roman, postare neașteptată pe rețelele de socializare! Vedeta a vorbit despre pensia alimentară a fiicei ei: „Prima lună când primim, de bună voie, pensia alimentară.”

Acum, după tot scandalul care s-a iscat, s-a răzgândit și a zis că din momentul ăsta, tot ce el începe de acum să producă pentru tot restul vieții lui, rămâne Medanei.

Teo Trandafir: Ceea ce înseamnă că el a făcut un fel de act adițional.

Ilinca Vandici: Câți ani are Alin Oprea?

Teo Trandafir: E tânăr, dar tot te gândești..

Ilinca Vandici: Cum să-ți faci testamentul la 50 de ani?

Teo Trandafir: E mai bine așa, n-ai de unde să știi.

Ilinca Vandici: Eu cred că s-a gândit să protejeze copiii și s-a gândit ca ei să aibă ceva, iar la momentul ăsta, pentru că e foarte supărat pe toată situația și că e foarte fericit cu Medana, se gândește să îi lase și ei.

Teo Trandafir: Da, pentru că copiii sunt asigurați.

Ilinca Vandici: Foarte interesantă decizia lui.