Alin Salajean, atac dur la adresa unor concurenti Survivor Romania 2021! La ce strategie recurg fostii competitori pentru a mai aparea la televizor si in online

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 20 aug 2021, 08:58
Alin Salajean, atac dur la adresa unor Razboinici
Sursa: Instagram

Alin Salajean a dezvaluit ca unii Razboinici de la Survivor Romania 2021 au o strategie bine pusa la punct pentru a se face vizibili in mediul online si televizor.

Alin Salajean si Albert Oprea au vorbit despre relatia lor de prietenie, despre proiectele ce urmeaza sa le desfasoare fiecare si mai mult, fostul Razboinic, patimas din fire, a dezvaluit ca prieteniile de la Survivor Romania 2021 in ce-i priveste pe Razboinici, nu toate sunt de lunga durata si unele au ca scop promovarea in mediul online, mai ales prin story-urile pe care le fac pe Instagram. Prieteniile sunt doar de moment.

Ei trebuie să ofere doar un content pe Instagram. Ei fac aceste lucruri, dar prietenia lor se va evapora”, a spus Alin Sălăjean. Albert Oprea a confirmat spusele lui Alin Salajean deoarece el, la randul lui, nu mai tine legatura decat cu vreo 4-5 Razboinici din cei peste 20 care s-au perindat in timpul competitiei.

Alin Salajean, atac dur la adresa unor fosti Razboinici de la Survivor Romania 2021

Alin Salajean a fost foarte dur la adresa unor Faimosi si Razboinici in momentul cand a afirmat ca unii dintre ei incearca sa ofere pe Instagram content care sa le mentina proaspata faima pe care au dobandit-o in urma Survivor Romania 2021, insa nu multi reusesc desi spera ca acel continut este unul de calitate care sa le ofera vizibilitate atat in online cat si la televizor.

Citeste si: Alin Salajean l-a dat de gol pe Albert Oprea! Ce facea la Survivor Romania 2021 aproape mereu

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Mi-am dat seama după ce am văzut unele Instastory-uri de la toți cei care au participat. Mă refer mai mult la Războinici… Dacă nu ai content de calitate sau dacă nu te lauzi, cu ghilimelele de rigoare, televiziunile și oamenii de acasă te cam uită. Ei încearcă să ofere content pe Instagram, dar trebuie să știi despre ce e vorba", a mai spus Alin Salajean la Stafeta Mixta.

Alin Salajean a mai facut si o afirmatie neasteptata despre Albert Oprea si despre urmatorul lui proiect. Fostul Razboinic ar urma sa aiba o emisiune, insa deocamdata nu vrea sa faca mai multe dezvaluiri despre propunere pentru ca inca se mai gandeste daca sa o accepte.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.