Alin Salajean ingroapa securea razboiului cu Sorin Puscasu! Ce i-a transmis fostului Razboinic: "El in viata de zi cu zi e un om extraordinar!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 25 iul 2022, 03:30
Alin Salajean apreciaza gestul lui Sorin Puscasu

Alin Salajean a vorbit cu sinceritate despre razboiul dus la Survivor Romania 2021 cu Sorin Puscasu si mai ales cum s-a rasfrant totul asupra lui Albert Oprea.

Alin Salajean isi doreste sa puna capat razboiului dintre el si Sorin Puscasu, mai ales ca ambii sunt acum de cealalta baricada, adica eliminati din competitie si mai ales ca a apreciat gestul fostului Razboinic de a-si cere scuze familiei lui Albert pentru jignirile pe care i le-a adus la un moment dat fostului coechipier, dar si adversar in acelasi timp.

Alin Salajean, despre gestul lui Sorin Puscasu fata de familia lui Albert Oprea

Citeste si: Albert Oprea, cerere in casatorie la Survivor Romania: "Mama o sa isi cunoasca nora, gata!" Reactia Mariei Chitu si a Razboinicilor

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Sorin și-a cerut scuze familiei lui Albert, pentru ceea ce a făcut acolo. Îl felicit că a conștientizat anumite lucruri. Eu am fost cel care mereu a fost împotriva lui Sorin. El în viața de zi cu zi e un om extraordinar, glumeț. Are calitatea de a trage oamenii lângă el, fiind un caracter frumos, dacă vrea. Sunt sigur că mă urmărește. Îmi doresc să mă întâlnesc cu el și să vorbim.

De când am venit acasă, s-a scris destul de mult. S-a demonstrat că nu eu sunt omul care manipulează lumea. Și aici mă refer la Albert. O parte din oameni spuneau că eu manipulez voturile oamenilor. Dovadă e că în ultimele săptămâni eu m-am retras. Ce s-a întâmplat? În continuare, Albert e favoritul publicului. Dacă eu căutam să ies în evidență, îl atacam direct pe Moroșanu."

Albert Oprea, revenire spectaculoasa dupa plecarea lui Sorin Puscasu

Citeste si: De ce sunt in stare Razboinicii pentru a-i pune la pamant pe Faimosi! Albert Oprea si-a dat arama pe fata?!

Vorbind despre Albert, Simona Hapciuc a fost de parere ca Razboinicul a avut o mare perioada de cadere si ca abia acum si-a revenit dupa plecarea lui Sorin Puscasu.

" La un moment dat mi se părea că toată lumea îl atacă. Asta a fost problema, de la psihic, a avut o perioadă de cădere. Acum, după ce au plecat anumite persoane, și-a revenit."