Alin Salajean l-a dat de gol pe Albert Oprea! Ce facea la Survivor Romania 2021 aproape mereu

Autor: Alice Popescu
Alin Salajean, dezvaluiri despre Albert Oprea
Sursa: Captură YouTube

Albert Oprea si Alin Salajean au legat una din cele mai frumoase prietenii de la Survivor Romania 2021, iar cei doi se sprijina reciproc si acum.

Alin Salajean si Albert Oprea sunt doi dintre Razboinicii de la Survivor Romania 2021 a caror prietenie a traversat si dincolo de emisiune. Alin l-a sprijinit pe Albert pana a fost eliminat din competitie, iar Albert nu l-a uitat o secunda cat timp a ramas in cadrul reality-show-ului, la un moment dat fiind extrem de dezamgit de eliminarea pe criterii medicale a bunului sau prieten chiar plangand spunand ca nu o sa faca fata fara el.

Albert Oprea, dat de gol de Alin Salajean. Ce facea Razboinicul in Republica Dominicana

Citeste si: Mama Geta l-a dat de gol pe Culita Sterp! Cand isi va boteza fostul Faimos de la Survivor Romania 2021 fiul

Timpul a trecut, iar legatura dintre ei a ramas la fel de puternica. In momentul cand Albert a iesit din competitie, Alin Salajean a fost printre primii oameni care au vorbit cu fostul Razboinic.

Acum, cei doi s-au vizitat pentru prima data de cand competitia a luat sfarsit, iar reintalnirea s-a lasat si cu dezvaluiri nestiute despre ambii." Primul lucru pe care l-a făcut a fost să îmi dea mie mesaj. Am păstrat acel legământ din Republica Dominicană. Ne-am îmbrățișat și ne-am spus lucrui reale. Mi-a fost dor să avem acele discuții ca din Republica Dominicană. Relația dintre noi a devenit mult mai strânsă.
E adevăr și el poate să confirme că atunci când au plecat din casa mea mi-au fugit câteva lacrimi”
, a mai spus Alin Sălăjean. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cei doi au fost prezenti in cadrul emisiunii online Stafeta Mixta si au depanat mai multe amintiri de la Survivor Romania 2021. Alin Salajean a dat cumva din casa si a spus despre Albert ca este cam uituc, iar la Survivor Romania 2021 era la fel deoarece de multe ori era nevoit sa stranga dupa el lucrurile pentru ca mereu le uita pe unde mergea.

"Albert este un adolescent, aș putea spune. El este același om uituc. În Republica Dominicană mai uita lucruri. Mai strângeam după el, își uita adidașii. Și-a uitat această cămașă la mine, și-a uitat și șamponul.”

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.