Alin Sălăjean, mesaj pentru una dintre cele mai frumoase femei din România: „Credeți că îmi va răspunde?” Cu ce vedetă internațională a încercat să ia legătura?

Autor: Amalia Georgescu
Alin Sălăjean, fostul concurent de la Survivor România 2021
Sursa: Instagram

Atât în timpul competiției Survivor România 2021, cât și după ce a fost eliminat, Alin Sălăjean a fost o persoană vocală și nu s-a ferit să spună ceea ce crede. Acum, Războinicul i-a trimis mesaj unei vedete cunoscute la nivel internațional. Despre cine este vorba?

De când s-a întors din Republica Dominicană și până în prezent, Alin Sălăjean și-a dedicat o mare parte din timp socializării cu prietenii lui de pe instagram. Fostul concurent din echipa Războinicilor este foarte activ în mediul online, iar acum și-a surprins din nou prietenii virtuali. Iată ce mesaj i-a trimis unei vedete internaționale.

Alin Sălăjean i-a făcut complimente unei cunoscute actrițe. Despre cine este vorba?

Alin Sălăjean era activ pe instagram și înainte de a merge la Survivor România 2021, însă după ce a ieșit din această competiție, Războinicul a decis să își petreacă și mai mult timp în mediul online, având în vedere că numărul celor care îl urmăresc a crescut considerabil. În prezent, fostul concurent de la Survivor România 2021 este urmărit de mai bine de 23 de mii de persoane, motiv pentru care încearcă să îi țină tot timpul la curent pe urmăritori cu ceea ce se petrece în viața lui.

În plus, de când a revenit în țară, Alin Sălăjean nu a încetat să îl susțină pe Albert Oprea, îndemnându-i pe toți cei care îl urmăresc pe instagram să facă același lucru.

Fostul concurent de la Survivor România 2021 și-a luat prin surprindere toți prietenii virtuali după ce a dezvăluit mesajul pe care i l-a trimis unei vedete internaționale. Este vorba despre Mădălina Ghenea, una dintre cele mai frumoase femei din România, care a reușit să se facă remarcată la nivel mondial.

De-a lungul timpului, aceasta a jucat în mai multe producții cinematografice, dar a devenit cunoscută și după ce a trăit povești de iubire alături de actori de top ca Leonardo DiCaprio sau Gerard Butler.

Citeste si: Vrea să devină primar! Un fost concurent de la Survivor România își dorește o carieră în politică: „Acest mandat va reprezenta...”

Alin Sălăjean a îndrăznit să o contacteze pe Mădălina Ghenea și i-a scris acesteia un mesaj de apreciere.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Salut, Mădălina! Doream să îți spun că ești încântătoare! Aștept un răspuns!”, este mesajul pe care fostul concurent de la Survivor România 2021 i l-a trimis Mădălinei Ghenea. 

După ce i-a scris Mădălinei Ghenea, Alin Sălăjean a decis să împărtășească acest lucru cu prietenii lui de pe instagram. Fostul concurent de la Survivor România 2021 și-a întrebat urmăritorii: „Credeți că îmi va răspunde?”

Rămâne de văzut dacă Alin Sălăjean, fostul concurent de la Survivor România 2021, va primi un răspuns din partea Mădălinei Ghenea. 

Citeste si: Dezvăluire incredibilă făcută de Alin Sălăjean: „Să fie coincidență?” Ce mesaj a primit la scurt timp după ce Albert și Sorin au fost nominalizați spre eliminare la Survivor România 2021?

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.