Alin Sălăjean, primele declarații după eliminarea de la Survivor România: "Eram cu nasul pe sus și nu știam să..."

Autor: Marina Ionescu
Alin Sălăjean, declarații după ce a plecat de la Survivor România. Ce spune fostul concurent despre experiență.

Alin Sălăjean a făcut primele declarații după ce a fost eliminat din competiția sportivă Survivor România 2021.

Alin Sălăjean a făcut parte din echipa Războinicilor de la „Survivor România” 2021, fiind considerat unul dintre cei mai buni concurenți. Din păcate, din cauza problemelor de sănătate, acesta a fost nevoit să părăsească Republica Dominicană.

Citeste si: Trei concurenți s-au întors acasă de la „Survivor România”! Alexandra Stan, Marilena Cuciurean și Alin Salajean, primele declarații, la revenirea în țară

Alin Sălăjean, prima reacție după eliminarea de la Survivor 

Războinicul a ajuns deja în România, unde a vorbit despre experiența din Republica Dominicană. Alin a fost initat în adrul emisiunii Teo Show, unde a  făcut primele declarații după ce a fost eliminat din competiția sportivă Survivor România 2021.  

"Teo, nu mă mai doare carnea pe mine. Din momentul în care am ajuns acasă, carnea mea nu mă mai doare, pentru că am vazut-o pe soția mea, Diana.

Am îmbrățișat-o, am făcut dragoste, am făcut de toate și asta mă bucură cel mai mult, sunt liniștit sufletește. Mi-am văzut familia, mi-am văzut nepotul, mi-am văzut prietenii, cei care mi-au făcut o primire superbă. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Alin Sălăjean are 36 de ani și este prezentator de evenimente. Acesta este o fire veselă, însă în cadrul emisiunii Survivor România, fostul Războinic nu a vrut să arate această parte.

"Într-un astfel de show, în care am participat, e clar că lucrurile se schimbă de la oră la oră. Am analizat multe lucruri, și caracterele colegilor mei. Mi-am dat seama la un moment dat, că tot se evidenția acest cuvant, a epata în fața camerelor, și am zis că nu poți să dai cu coatele ca să ieși în față.

Oamenii oricum or să perceapă, pentru că publicul din România este un public cu un IQ ridicat. Atunci, rămâi tu, neschimbat, pentru că și emisiunea te face să fii serios. În viața de zi cu zi sunt diferit, one man show, dar la această emisiune poți să fii o zi, două.", a mărturisit Alin de la Survivor România.

Citeste si: Declaratii in premiera ale lui Alin Salajean de pe aeroport:"Acum as fi fost in scaun cu rotile..." Razboinicul de la Survivor Romania 2021, dezvaluiri despre starea lui de sanatate si despre realatia cu Musty

Alin a spus și ce la determinat să participe la Survivor România 2021. Fostul Războinic a considerat că această competiție este, în primul rând, o competiție dusă la nivel psihic și își dorește să demonstreze că o minte ascuțită și un psihic de fier pot face minuni.

"În primul rând, chiar dacă am 36 de ani, ca să mă cunosc mai bine. Nu prea eram umil înainte să plec, nu eram modest.

Eram cu nasul pe sus și nu știam să încasez. Mă interesau foarte mult și părerile oamenilor. Cât am stat la Survivor, mi-am dat seama că părerile cele mai importante sunt ale soției mele, ale prietenilor mei și a familiei. Dacă pe tine te-ar afecta toate părerile, atat pozitive cat și negative, unde am ajunge?!", a spus Alin în cadrul emisiunii Teo Sow.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.