Alin Salajean, un nou conflict la Survivor Romania 2021! Ce are de impartit cu unul dintre cei mai versati concurenti din competitie. Il va pune asta in pericol de eliminare?

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 10 feb 2021, 08:41
Alin Salajan in conflit cu Musty care ar putea sa ii atraga nominalizarea spre eliminare

Alin Salajean este din nou in atentia coechipierilor lui dupa ce a intrat intr-un conflict cu nimeni altul decat cu cel mai experimentat concurent din cadrul Survivor Romania 2021.

Alin Salajean este din nou in centrul atentiei dupa ce in editie de joi de la Survivor Romania 2021, are o discutie mai mult decat aprinsa cu nimeni altul decat Musty. Cei doi se lasa prada ambitiilor si isi fac reprosuri care trec de bariera bunului simt. Astfel, Musty ii reproseaza lui Alin faptul ca este individualist. Razboinicul nu este la prima acuzatie de acest gen deoarece Sorin a fost cel care l-a propus intr-un consiliu de eliminare pe Alin tocmai din acest motiv si nu din altele care tin de competitia sportiva unde Alin este extrem de bun

pe traseu. De aceea si Andreea Mosneagu, concurenta care a fost eliminata de la Survivor Romania 2021, spune ca Alin are potential mare de a fi printre castigatorii competitiei. 

Survivor Romania 2021. Alin Salajean, conflict deschis cu Musty

Citeste si: Show total la Survivor Romania 2021! Scandal urias intre doi Razboinci:"Nu mai scuipa la mine..." Cine sunt concurentii care erau pe punctul de a sari la bataie. Jador isi iese din minti in timpul jocului de recompensa

Insa, pana atunci, Alin are de infruntat  nu doar probele sportive unde se descurca foarte bine, ci si presiunea psihica care pune stapanire pe el. Daniel Pavel, prezentatorul reality-ul a spus din start ca nu neaparat probele sportive sunt cele care ii va aduce pe Finalisti spre castigarea Marelui Premiu, ci depasirea tuturor obstacolelor de natura psihologica.

Iar Alin la capitolul acesta are de munca deoarece unul din punctele lui slabe sunt acest conflicte si sensibilitatea fata de sotia lui, Diana dupa care plange non-stop.

Survivor Romania 2021. Alin Salajean isi va atrage nominalizarea spre eliminare dupa conflictul cu Musty?

Citeste si: Moment naucitor pentru Alin Salajean la Survivor Romania 2021! Razboinicul si-a pupat verigheta cand a aflat asta despre sotia lui

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Insa, mai e mult pana cand vom afla deznodamantul competitiei Survivor Romania 2021 si niciodata nu se stie cum se intoarce roata in favoarea sau defavoarea unui concurent oricat de bun ar fi el. Intrigile din interiorul echipei cat si dorinta de a castiga premiul cel mare nasc conflicte si acuzatii din care unii concurenti pot profita la maximum. Alin a fost pe punctul de a fi eliminat din competitie desi el a recunoscut ca nu se sfieste de acest final si accepta oricare ar fi finalul parcursului lui la Survivor Romania 2021, insa a tinut sa precizeze

ca nu el este cel individualist si din contra isi ajuta foarte mult echipa, iar lui Sorin nu poate decat sa ii intoarca si celalalt obraz pentru a-i mai da o palma pentru ca stie ca telespectatorii pot vedea adevarul din spatele oricarei nominalizari. 

Musty nu sta nici el departe de conflicte, de cele mai multe ori fiind acuzat ca nu se implica suficient in castigarea punctelor pentru echipa.

El a mai fost propus spre eliminare de doua ori, insa a scapat ca prin urechile acului de fiecare data. In ulimul consiliu de eliminare, Musty a declarat ca isi doreste foarte mult sa ramana in competitie, mai ales ca mai are multe de deomstrat. Ma asteptam la cele trei voturi si ma asteptam de la cele trei persoane. Chiar stiam si nu imi e teama si nici frica. Am venit sa traiesc aventura cat de mult posibil si sa ma bucur si Doamne Ajuta sa merg mai departe. Pentru oamenii astia nu sunt suficient de sprtiv si al doilea motiv, social, ca nu ma inteleg cu anumite persoane. Unul din ei a fost condus. Cumva ma bucur pentru chestia asta si sa decida publicul ce va fi. Eu am vorbit cu ei sa ma nominalizeze daca sunt slab, si-a incheiat Musty discursul. 

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!