Alin și Alexandra au murit într-un accident cumplit pe E85. Cei doi se căsătoriseră civil în urmă cu două luni și urmau să facă nunta

Autor: Laura Macovei

Alin și Alexandra au murit sâmbătă într-un accident rutier pe E85

Sursa: Facebook/captură video

Se pregăteau de nuntă, însă destinul le-a fost curmat în câteva secunde. Povestea lui Alin și a Alexandrei s-a terminat sâmbătă seară, într-un accident pe Drumul Morții E85.

Alin și Alexandra erau tineri și îndrăgostiți și urmau să spună „DA” și în fața preotului, după ce au făcut s-au cununat civil. Un accident înfiorător, însă, le-a curmat viețile. 

Citește și: Declarațiile sfâșietoate ale bunicului celor doi copii loviți de un adolescent într-o parcare din București. Care este starea fetiței al cărui picior a fost amputat: „A avut coșmaruri”

Alin și Alexandra au fost implicați într-un accident pe „Drumul Morții”

Sâmbătă seara, Alin și Alexandra și-au găsit sfârșitul într-un cumplit accident rutier pe DN2, la ieșirea din Buzău spre Ploiești. Drumul, supranumit și „Drumul Morții E 85”, a mai făcut două victime, de această dată pe acești tineri de doar 27 și 24 de ani.

Accidentul a implicat trei autovehicule și a fost surprins de o cameră de bord. Mașina în care se aflau Alin și Alexandra a pătruns pe contrasens, izbindu-se violent de o autoutilitară, cel mai probabil în încercarea de a evita coliziunea cu un al treilea autovehicul aflat în depășire.

Impactul a fost filmat de un șofer aflat în trafic.

@sandu4993

 

♬ original sound- sandu

În urma impactului, ambii soți au fost transportați la spital în stare gravă.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”

„O coliziune între trei autovehicule conduse de șoferi din Buzău, două autoturisme conduse pe direcția Prahova către Buzău, de către un șofer de 27 de ani, respectiv o conducătoare auto de 60 de ani, și autovehiculul ce se deplasa din sens opus, la volanul căruia se afla un șofer de 36 de ani. Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferilor de 27 si 36 de ani și a câte unui pasager din mașina fiecăruia, de 24 și 35 de ani, din Movila Banului, respectiv Gherăseni”, a transmis IPJ Buzău.

Inima lui Alin a cedat prima, iar mai târziu, Alexandra i s-a alăturat. Se iubeau atât de mult încât nu au vrut să fie separați nici măcar în moarte.

Cine sunt cei doi tineri morți în accident

Alin lucra ca inspector la Casa de Pensii, iar Alexandra era învățătoare la Mihăilești. Pierderea lor a lăsat în urmă două familii îndurerate, care în loc să joace la nunta lor, îi vor conduce pe ultimul drum.

Vestea morții lor a șocat pe toți cei care i-au cunoscut. Mesajele de condoleanțe au inundat rețelele sociale, unde prietenii și familia și-au exprimat durerea și au adus un ultim omagiu celor doi tineri.

„Dumnezeu să te ierte, Alin și să te primească alături de El. Odihnă veșnica ție și lui Alexandra Trifan! Nu vă vom uita niciodată!”

„V-ati iubit enorm de mult și Dzeu v-a vrut împreună si dincolo!! Doi copii minunati cum greu găsești în timpurile noastre!!! Încă speram sa fie doar un vis urat...

Drum lin către cer, minunatilor!!!”

„Încă sunt în stare de șoc…” „Drum lin către îngeri! Dumnezeu să-i ierte. Sincere condoleanțe familiilor îndurerate!” „Condoleanțe și multă, multă putere! Dumnezeu sa-i odihnească în pace!” „Ferească Dumnezeu! Dumnezeu să îi obișnuiască in pace!! Păcat de tinerețea lor... sărmani părinți, ce durere!!” „Dumnezeu să îi odihnească în pace! Ferească Dumnezeu de așa necaz pe toată lumea!!!” „Dumnezeu să îi odihnească în pace Condoleanțe familiei îndurerate si Dumnezeu să le ajute să treacă peste durerea asta mare...” , sunt doar câteva din mesajele postate de cei dragi.