Alina Borcea, plina de fite!Uite cum vrea sa fie tratata noua doamna Borcea VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:20

Cristi si Alina Borcea se pregatesc intens sa devina parinti.

Se pare ca in ultima perioada stresul este atat de mare pentru viitoarea mamica, incat aceasta are nevoie de mai multe sedinte de relaxare completa! Sotia actionarului dinamovist a fost surprinsa la un centru spa din nordul Capitalei. Alinasi-a parcat autoturismul, care costa niste sute de mii de euro, a coborat din masina si...surpriza!Probabil ca gentutza ei de… cel putin 1000 de euro era mult prea grea, asa ca i-a inmanat-o unui angajat al spa-ului.
FITZĂ! Pare-se ca Alinei i s-a cam urcat la cap eticheta de noua doamna Borcea, iar asta…NU NE PLACE.

Familia Fodor a inceput anul in forta. Dupa cateva luni de „stat pe bara”, Razvan a ochit si a lovit un post de prezentator tv. Iar pentru ca este un sot grijuliu, nu putea sa-si lase tocmai nevasta de izbeliste. Asa ca s-a dus glont la finu’, adica la mulatrul Cabral…si si-a angajat sotia ca reporter la o emisiune mondena.Irina
si Razvan sunt in acelasi timp si parinti… dar nu unii iresponsabili, ci mai degraba unii descurcareti.Au rezolvat si problema absentei lor de acasa.„Lucrez de doua luni.Daca nu ar fi mama lui Razvan care sa ne ajute si sa stea cu fetita noastra, nu stiu ce ne-am face”, a spus doamna Fodor.Per total, vedem o familie unita… iar asta NE PLACE!

Monica traieste din plin visul american. Fosta doamna Columbeanu pare atat de indragostita de al ei Mister Pink, dar si de viata glamour din Orasul Ingerilor,incat a uitat complet de fetita ei din Romania!Chiar daca in timpul procesului
se batea cu pumnul in piept ca isi vrea fata langa ea, prioritatile lui Moni s-au schimbat de cand a pus piciorul pe ţărâna din SUA. Irinel nu mai are nicio veste de la fosta sotie,iar discutiile acesteia de pe Skype, cu fiica sa, tin acum de domeniultrecutului. NU NE PLACE! DELOC!