Alina Boz, Hazal din "Furtuna pe Bosfor", noua Meryem Uzerli a Turciei! Ce crezi, seamana cele doua actrite?

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 21:08

Alina Boz este noua revelatie a serialelor turcesti si tanara in varsta de numai 17 ani a ajuns sa fie curtata de numerosi producatori de filme.

Talentul si naturaletea de care da dovada pe micul ecran, o face pe adolescenta sa capete popularitate si dincolo de granitele Turciei. Recent, mai multe publicatii au comparat-o cu faimoasa Meryem Uzerli, actrita care a dat viata personajului Hurem in "Suleyman Magnificul." Ba mai mult, criticii de film o vad chiar mai bine cotata avand in vedere ca Meryem nu mai accepta roluri in seriale turcesti.


Pe langa faptul ca e talentata, Alina, studiaza actoria de mica si faptul ca a ajuns sa joace alaturi de mari nume din industria cinematografica turca este un loc bine
meritata pentru tanara actrita care adora sa iasa in timpul liber in oras cu prietenii si mai ales este o mare iubitoare de animale.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul


 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.