Alina Ceușan a născut în urmă cu doar câteva momente. Vedeta a adus pe lume o fetiță: „Abia aștept să o cunoașteți”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 08 aug 2024, 20:10

Alina Ceușan se pregătește să aducă pe lume cel de-al doilea copil.

Sursa: Instagram: Alina Ceușan

Alina Ceușan și-a anunțat fanii că a adus pe lume o fetiță. Influencerița a dezvăluit că atât ea, cât și bebelușul se simt foarte bine.

Alina Ceușan a devenit mamă pentru a doua oară. Vedeta a mers la spital încă de noaptea trecută, fiind însoțită de soțul ei. Cunoscuta influenceriță le-a dezvăluit fanilor că după un travaliu lung a dat naștere unei fetițe.

„Ne vedem curând! Sunt foarte fericită și mă simt bine, bebelușul este bine. Totul este bine și abia aștept să o cunoașteți”, a spus Alina Ceușan, într-un video postat în secțiunea InstaStory.

Știrea inițială

Alina Ceușan a dezvăluit că a început să resimtă contracții încă de duminică, menționând că acestea s-au intensificat pe parcursul nopții trecute, motiv pentru care ea și soțul ei au pornit spre spital.

Citește și: Alina Ceuşan s-a afișat cu burtica de graviduță. Cum arată și ce anunț important a făcut creatoarea de conținut pentru urmăritorii săi: ,,Am fost întotdeauna transparentă și destul de deschisă”

Alina Ceușan se pregătește să devină mamă pentru a doua oară

Influencerița și Raul Țișa au împreună un băiețel, pe Rock, care a venit pe lume în anul 2020. Acum, Alina Ceușan și soțul ei se pregătesc să devină părinți pentru a doua oară. Noaptea trecută, vedeta a mers la spital după ce contracțiile au început să crească în intensitate.

Citește și: Motivul pentru care Carmen Grebenișan îi lasă apartamentul lui Alex Militaru: „A trebuit să plec eu”. Cât valorează penthouse-ul din Capitală

Alina Ceușan a menționat că a început să resimtă contracții încă de duminica trecută și că acestea au devenit mai frecvente în ultimele nopți. După ce a reușit să finalizeze toate testele necesare, vedeta se pregătește acum pentru marea intervenție. Ea a spus că Raul, partenerul său, este mult mai stresat decât ea în această perioadă și a subliniat că emoțiile sunt intense, având în vedere că urmează să meargă la spital.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”

”Am început să am contracții de duminică. Raul mult mai stresat decât mine pentru că vom merge la spital.

Am terminat, am făcut toate testele necesare și ne pregătim încet de intervenție. Sunt niște contracții de duminică. De atunci au tot început și azi-noapte la fel. Am dormit ceva superb...mai ales că știam că trebuie să vin. M-am foit destul de mult. Nu-mi vine să cred că o s-o vedem atât de curând. Nu-mi vine să cred că se întâmplă”, a spus Alina Ceușan, într-o postare făcută în secțiunea InstaStory.

Alina Ceușan a anunțat într-un mod inedit că va deveni mamă pentru a doua oară

Alina Ceușan și soțul ei nu au fost singurii care au trăit cu entuziasm vestea venită în familia lor; și fiul lor, Rock, a fost extrem de implicat în pregătirile pentru sosirea noului membru al familiei. Micuțul a pregătit deja pătuțul bebelușului și așteaptă cu nerăbdare să întâmpine noul membru al familiei.

Vedeta a ales să dezvăluie vestea despre noua sarcină într-un mod inedit pe rețelele de socializare, unde a împărtășit cu fanii săi mesajul plin de emoție și optimism.

Dragul nostru Rock, Avantajul de a crește alături de un frate sau o soră este că devii tot mai bun la fracții… De asemenea se spune că indiferent de vârstă, când ești alături de ei, te întorci parcă instant în copilărie. Asta-i cel mai frumos dar pe care noi ți-l putem da… și atât eu cât și Raul vorbim din experiență pentru că fiecare dintre noi avem pe cine suna și la trei noaptea dacă este cazul. Viața noastră se va schimba din nou, în luna august… și sperăm ca schimbarea să vină în forma celui mai bun prieten pentru tine, iubitul nostru copil.

Citește și: Carmen Grebenișan și logodnicul ei, nași pentru băiețelul Alinei Ceușan: "Îl vom boteza pe Rock. Abia aștept"

O luăm de la capăt. Suntem încântați să putem, în sfârșit, să împărtășim vestea cu voi- familia noastră se mărește. Rock va deveni în curând frate mai mare... așa că vă împărtășim câteva mici momente care ne-au făcut să ne simțim într-o mulțime de feluri, în ultimele luni,

Suntem mai mult decât fericiți, ne simțim binecuvântați, inimile noastre sunt pline.
Iar eu sunt aproape întotdeauna obosită, bolnavă, plângând sau flămândă din nou, așa că am nevoie de noroc pentru asta”
,
a scris Alina Ceușan pe Instagram.