Alina Craciun, fosta sotie a lui Jorge dezvaluie adevaratele motive pentru care s-a despartit de artist!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:57

Alina, fosta sotie a lui Jorje spune in premiera ce s-a intamplat intre ea si fostul sot de au ajuns la separare.

Alina marturiseste ca relatia ei cu Jorge nu mai merge de aproape doi ani si spune ca aincercat atat ea cat si fostul sot sa salveze casnicia, de dragul fetitei. Noi eram mai mult singuri in casa, asta pentru ca eu petreceam foarte mult timp cu fetita pentru ca veneam seara, iar el la calculator.

Poate si afacerile ne-au despartit pentru c alucram foarte mult. Mie imi era teama de divort, nu vroiam sa fac acest pas.
Dar nu mai puteam fi impreuna. La inceputl anului Jorje a plecat. Am facut revelionul impreuna. Eu i-am facut bagajele, tot ce stiam ca era nevoie. Stiam ce haine poarta.

El a plecat si a fost ceva de genul, hai sa ne mutam in alta casa. Dar apoi s-a razgandit. Noi locuiam cu parintii mei. Dupa ce a plecat, am vorbit foarte des. Nu a fost o despartire transanta, am mai dezbatut relatia noastra.
La inceput am luat-o ca pe o pauza, apoi ne-am distantat. Eu am insistat sa nu ne mai vedem atat de des pentru ca simteam ca nu o sa ma pot desprinde de el. Si de dimineata m-a sunat sa vorbeasca cu fetita.