Alina, de la Exatlon: “Daca picioarele imi vor obosi, voi alerga cu inima”

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 12 feb 2018, 14:24
video Foto(5)

Nu pierdeti o batalie epica - in aceasta seara, Exatlon Romania vs Exatlon Mexic

Un concurs plin de tensiune, plin de emotie asa s-a descris competitia de duminica seara de la Exatlon, cand cele doua echipe, Faimosii si Razboinicii au luptat cu toate fortele pentru a castiga probele concursului.

Aseara am fost martorii uneia dintre cele mai echilibrate zile de competitie de la Exatlon, scorul strans dintre Faimosi si Razboinici tinand cu sufletul la gura milioane de sustinatori ai celor doua echipe.

La finalul competitiei echipa Razboinicilor si-a adjudecat victoria, iar Alina a tinut sa spuna cat este de mandra de echipa din care face parte.

“M-am simtit foarte bine astazi. Am si spus inainte de competitie ca, daca picioarele imi vor obosi, voi alerga cu inima. (…) Am ajuns sa am sentimente pentru cateva persoane din echipa mea. Sunt atat de fericita! Sunt mandra de voi!”, a conchis Alina.

Daca pana acum, zece inimi, ale Faimosilor, au batut ca una singura si, alte zece, ale Razboinicilor au batut asisderea, iata ca astazi, de la 19:45, inimile celor doua echipe vor bate la unison, ca una singura, pentru Romania.

In seara aceasta, de la 19:45, “Faimosii” si “Razboinicii” se vor uni inca o data, sub culorile tricolorului, pentru meciul international Romania- Mexic.

 

Taguri: