Alina, despre reintalnirea cu Cristina Mihaela! Cele doua foste rivale de la "Bravo, ai stil!" sunt colege la noul show "Bravo, ai stil! Panorama" de luni, 17 aprilie, de la ora 10.30, la Kanal D

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 16 apr 2017, 08:12

Luni dimineata, in a doua zi de Paste, de la 10:30, va incepe la Kanal D, emisiunea "Bravo, ai stil! Panorama", un show in care vor fi spuse povesti nestiute pana acum de la „Bravo, ai stil!”.

Alaturi de moderatoarea emisiunii, Cristina Mihaela, la masa discutiilor se va afla in calitate de invitat permanent, Alina, care a cucerit telespectatorii in primul sezon "Bravo, ai stil!”, prin frumusete, exuberanta si spirit critic. Fosta concurenta ne dezvaluie, in exclusivitate, cum a fost reintalnirea cu fosta colega de concurs, Cristina Mihaela, moderatoarea show-ului, dar si cum a schimbat-o participarea la cel mai cunoscut show de fashion din Romania.

Cum a fost reintalnirea cu Cristina Mihaela?

Alina: Reintalnirea cu Cristina Mihaela a fost ca si cum m-as fi certat cu un prieten drag si acum m-am impacat cu el, adica, cu bucurie. Chiar mi-a fost dor de ea!

Cum te simti acum cand, de la pupitrul emisiunii, esti martora momentelor prin care au trecut fostele concurente "Bravo, ai stil!” sezonul 2?

Alina: De fiecare data cand revad filmulete cu eliminarile fostelor concurente, resimt tensiunea pe care o traiam si eu cand eram concurenta "Bravo, ai stil!”, retraiesc tensiunea Galelor. Asta vorbeam si cu Cristina Mihaela zilele trecute, ca ne simtim ca atunci cand eram in concurs, foarte emotionate.

In ce mod te-a schimbat experienta „Bravo, ai stil!”?

Alina: "Bravo, ai stil!” a fost pentru mine un soi de armata! Tinand cont ca am si familie, pentru mine erau si mai multe lucruri de facut intr-o singura zi.

In perioada aceea dormeam cate patru ore pe noapte. In timp am devenit mult mai toleranta cu cei din jurul meu, cu toata lumea, si am invatat foarte bine sa imi stabilesc prioritatile. Daca nu m-as fi mobilizat, nu as mai fi avut timp sa fac nimic. Cred ca am invatat sa ma organizez mult mai bine decat o faceam inainte.

Cum vei petrece Sarbatorile Pascale? Vine iepurasul?

Alina: Iepurasul vine la fetita mea in fiecare zi, de cand a auzit ca se apropie Pastele, tot asteapta iepurasu... face presiuni sentimentale asupra noastra. Sarbatorile Pascale le vom petrece in familie, cu sotul si fetita mea, la mama soacra.  Telespectatorilor nostri le urez sa aiba Lumina in suflet, sa invete sa fie ei insisi si sa ne urmareasca zilnic, incepand de luni, de la 10:30.

Nu ratati "Bravo, ai stil! Panorama” incepand cu 17 aprilie in fiecare zi, de luni pana vineri, de la 10:30, la Kanal D.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.