Alina, fosta concurenta de la Exatlon, distractie inedita cu prietenii! Iata ce sport practica pentru a-i trece dorul de competitia din Republica Dominicana si cum a fost surprinsa fosta razboinica!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 apr 2018, 17:54
video Foto(5)

Alina a parasit competitia Exatlon inainte de sarbatorile pascale si a revenit in sanul familiei sale.

Alina a fost eliminata din competitie saptamana trecuta, primind cele mai putine voturi de sustinere din partea telespectatorilor, astfel ca Stefan si Roxana au ramas in concurs.


"De cate ori participam, aveam un concurs, visam ca am mancat ciocolata si ma trezeam transpirata, speriata, plangeam ca o sa pierd concursul. Apoi visam ca cineva a castigat locul 1, dar eu nu am vazut-o in costumul de concurs, era acoperita.
Si incercam sa ii rup hainele, sa ii zic ca nu este mai buna decat mine. Am castigat de fiecare data, desi in vis era contrariul,  spunea Alina la acel moment.


Intoarsa acasa chiar inainte de sarbatorile de Paste Alina a profitat din plin de fiecare clipa si a cautat sa recupereze timpul in care a stat departe de cei dragi din familia sa dar si de prietenii sai apropiati.

Ieri, Alina a iesit cu prietenii sai, intr-un club in care au practicat "laser tag", un sport inedit, de echipa. Laser Tag este un sport in special de echipa, dar se poate juca si individual, in care jucatorii incearca sa obtina puncte tragand cu o arma de mana care emite o raza infrarosu.

 

#feeling #amazing

O postare distribuită de Alina Pana Ifbb (@alinapana_ifbb) pe

 

Taguri:

În a doua parte a ediției de marți din „Casa iubirii”, Rebecca a declarat că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu Antoni, după un gest al tânărului care se pare că a fost picătura care a umplut paharul.