Alina, fosta sotie a lui Jorge:" Actualul meu iubit, Ilan, m-a atras de prima data cand l-am cunoscut"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 oct 2020, 15:05

Alina a mai povestit ca a avut moemnte deslabiciune si a vrut sa il intoarca din drum pe Jorge.

Alina marturiseste ca a facut tot ce i-a stat in putinta sa isi salveze casnicia. Ma invinuiam, poate nu l-am sustinut, nu i-am oferit incredere, nu l-am inteles desi am incercat sa fiu intelegatoare si deschisa. Nu l-am ingradit cu nimic. Eu n-am vrut ca el sa simta ca il ingradesc. A durat ceva pana cand mi-am dat seama ca nu am gresit. Aveam zile cand nu puteams a ma ridic din pat, au fost zile foarte grele pentru mine.
Nu as fi trecut peste asta daca nu era mama. 

Alina spuen ca nici cu soacra nu mai vorbeste, avand o relatie distanta si in timpul casniciei cu Jorge. I-am cerut sprijinul, dar a zis ca nu are cum sa ma ajute. Am simti ca daca era o machidoanca era mai bine. In familiile lor exista obiceiuri, un stil de viata adecvat, nu am de unde sa stiu. 


Actualul meu iubit m-a prins intr-o etapa dificila din viata. Nu stiu daca as fi facut pasul sa ma sinucid, pentru ca nici nu era nevoie, ma stingeam pe zi ce trece. Am avut familia si prietenii alaturi, dar nu era suficient. Am suferit si am constientizat multe lucruri. M-am maturizat ca si persoana. Am inceput apoi sa ma simt bien singura ca si mama si femeie singura, sa imi vad de viata mea.
Am inceput sa muncesc iar. Pe Ilan il stiam, insa am inceput sa iesim impreuna. L-am admirat de prima data. In momentul cand ne-am intalnit, el avea o relatie. M-am simtit relxata in preajma lui de prima data.