Alina Ionescu, fosta concurenta de la Bravo, ai stil!, dezvaluiri incendiare: "Da, barbatii au incercat sa ma cumpere cu masini!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 05 aug 2022, 16:25

Alina Ionescu, fosta concurenta Bravo, ai stil! a recunoscut ca au fost barbati care au incercat sa o cumpere

Sursa: Captură YouTube

Alina Ionescu, celebra blonda care l-a zapacit pe Catalin Botezatu in primul sezon Bravo, ai stil!, n-a avut nicio problma in a vorbi pe sleau despre viata ei.

Alina Ionescu, una din cele mai frumoase foste concurente de la Bravo, ai stil! care a facut istorie in competitie si care l-a fermecat pe Botezatu, a venit la Detectorul de minciuni, emisiune moderata de Mihai Hinda unde a povestit fara nicio retinere despre multe aspecte nestiute din viata ei.

Citeste si: Raluca Badulescu a plecat din platoul Bravo, ai stil! Celebrities: "Nu am ce sa caut aici!" Raluca Dumitru este de vina!

Alina Ionescu, dezvaluiri la cald despre barbatii care au incercat sa o cucereeasca cu masini scumpe

Venind vorba de capitolul barbati, Alina nu s-a sfiit sa recunoasca ca in urma cu 10 ani a avut o relatie secreta si nu a vrut sa se stie acest lucru de teama presei. Mai mult, persoana cu care era la vremea respectiva, spune Alina, era cunoscuta: "Relatia secreta a durat pana s-a terminat".

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Insa, Alina nu s-a sfiit sa recunoasca faptul ca de-a lungul vremii, au fost barbati care au incercat sa o cucereasca cu bani si masini scumpe sau cu carduri:

"Nu au reusit. Au vrut cu de toate, cu masini, case, conturi. M-a intrebat cat vreau. Dragostea nu se cumpara. Asa mi se ia cel mai repede. E lipsa de interes. E ca si cand ti-ai trimis secretara sa iti ia un buchet de flori.Mi se pare o totala lipsa de interes sa crezi ca un om poate fi cumparat cu bani. Mie, tata, cand a plecat, mi-a zis asa: fata tatii, orice ai face in viata asta, sa tii minte un lucru.

Macar prima casnicie se face din dragoste si primul copil, la a doua, mai vezi tu... Sa nu ai regretul de a nu trai o dragoste adevarata. Nu am fost muritoare de foame, dar mi-am dorit libertate. Si in casnicia mea, eu am zis de la inceput, am nevoie de libertate. Daca imi dai dragoste neconditionata, eu sunt aici, daca nu, nu mai sunt. O primesc, o mai ia inapoi, ca in orice casnicie.
Si da, am lucruri pe care nu le suport la sotul meu. Nu suport intrebarea "ce mai mancam din doua in doua ore". Ma deranjeaza ca mananca din doua in doua ore si face firimituri pe blat.

Citeste si: Ruxi si Madalina Pamfile, replici care intrec orice imaginatie la Bravo, ai stil! Celebrities. De unde a pornit samanta de scandal: "Nu sunt proasta!"

Alina Ionescu, hartuita de un fost iubit

Alina a mai dezvaluit ca a si fost hartuita, in toate sensurile:" M-am despartit de cineva si ma urmarea peste tot. Inainte de a intra in casa, ma lua de mana. Deja era agasant. Mi-a fost si teama la momentul respectiv ca era seara de seara. A intervenit cineva, un prieten bun, nu, nu am ajuns la politie."

 

 


Roberta regretă despărțirea de Sebastian, însă nu vrea să audă de o posibilă împăcare! Iată cum a reacționat fostul ei partener!