Alina Kabaeva, iubita lui Putin, a fost văzută în Moscova. Unde se afla partenera liderului rus- FOTO

Autor: Madalina Maftei

Alina Kabaeva, iubita lui Putin, a fost văzută în Moscova. Cum a fost surprinsă partenera liderului rus după o lungă absență, în care se zvonea că se ascunde în Elveţia

Sursa: Romania Tv

Iubita lui Putin a fost fotografiată în Moscova după o lungă absență, în care s-a zvonit că s-ar ascunde în Elveția alături de copiii lor. Alina Kabaeva este o celebră gimnastă care a câștigat medalia de aur la Jocurile Olimpice.

Alina Kabaeva, cea despre care se spune că este iubita lui Putin, a fost surprinsă în Moscova. Aceasta era prezentă la o repetiție de gimnastică ritmică pentru juniori. De asemenea, imaginile cu gimnasta au stârnit speculații despre faptul că ea ar fi mers la același doctor estetician ca Putin, pentru injectarea botoxului.

Alina Kabaeva, fotografiată în Moscova, după ce s-a speculat că ar fi în Elveția

Apariția publică a Alinei Kabaeva a stârnit multe controverse, iar presa internațională scrie că aceasta poartă din nou verigheta.

”O nouă apariție rară a Alinei Kabaeva. De data aceasta este îmbrăcată lejer – și este din nou văzută cu o verigheta. Și da, intervențiile esteticienei familiei sunt destul de notabile”, notează Canalul Telegram Tol’ko Nikomu, potrivit româniatv.net.

De asemenea, presa din Rusia evită să facă o legătură între gimnastă și liderul rus, de teama cenzurii dar mulți o consideră pe aceasta prima doamnă neoficială a Rusiei, potrivit  Daily Mirror, potrivit sursei citate.

”Alina Kabaeva este una dintre cele mai misterioase și discrete femei din țara noastră. Gimnasta nu apare nu apare în public aproape niciodată, nu apare pe rețelele de socializare și nu este posibil să o vezi accidental pe stradă sau în centrele comerciale”,  a

scris despre iubita lui Putin, revista Cosmopolitan din Rusia.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cine este, de fapt, amanta lui Vladimir Putin? Liderul de la Kremlin ar fi ascuns-o în Elvenția

Despre Putin și Kabaeva se spune ca ar avea patru copii împreună, însă cei doi nu au confirmat zvonurile niciodată. Potrivit unor surse, se pare că aceștia ar avea două fete gemene în vârstă de şapte ani, care s-au născut lângă Lugano, Elveţia, în februarie 2015, dar şi alţi doi băieţi. 

Putin a dispreţuit întotdeauna întrebările despre viaţa sa personală. „Am o viaţă privată în care nu permit amestecul.

Trebuie respectată. Întotdeauna am reacţionat negativ la cei care se uită la vieţile altora”, a spus el odată.

Vladimir Putin mai are alte două fiice, pe Maria, 36 de ani, şi Katerina, 35 de ani, din prima căsătorie cu fosta însoţitoare de bord Lyudmila Shkrebneva.

Citeste si: Cine ar putea să îl convingă pe Vladimir Putin să oprească războiul! E una din cele mai apropiate persoane de liderul de la Kremlin

 

 

Taguri: