Alina Laufer si-a facut praf fostul sot: "E greu de intretinut, sper sa o tina buzunarul!" Vezi de ce ii declara razboi

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:10

Alina Laufer ii declara razboi fostului sot, Jorge, pentru ca nu se tine de cuvant si nu plateste integral pensia alimentara a fetitei celor doi.

Lucrurile intre mine si fostul meu sot nu sunt nelinistite dar e o situatie pe care nu o pot accepta. Mi-am refacut viata pentru ca am avut noroc. Avem divergente in ceea ce priveste pensia alimentara, eu mi-as dori sa o plateasca, el nu.

Am avut un partaj, i-am cedat o afacere la care am muncit aproape 2 ani de zile, am decis sa i-o cedez si impreuna la notariat am stabilit la marirea pensiei alimentare la 1000 de euro.

Dupa 6 luni de zile, cand a falimentat afacerea, a decis ca nu mai e profitabil sa plateasca suma respectiva. E usor sa zici ca nu ai veniturile necesare si sa umbli cu o masina de 100.000 de euro. La fel de usor e sa iti faci toate contractele pe firmele altora. Este un prezentator renumit in Romania, nu cred ca sta in sumele astea.", a povestit Alina la WOWbiz.


Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.