Alina Plugaru, amenintata cu pistolul in trafic

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:02

Alina Plugaru povesteste prin ce clipe de cosmar a trecut in trafic.

Eu am vrut sa trec pe alta banda in trafici si intai am fost injurata. Ma aflam in zona Vitan si veneam din oras spre casa. Eram foarte bine dispusa si nu l-am provocat. i-am luat fata, semnalizand, regulamentar, dar el s-a dat jos din masina si eu m-am blocat in masina.

Eu am masina cu geamuri fumurii, eram singura la volan. S-a dat jos si si-a ridicat tricoul, dupa care a venit spre masina mea.
Nu stiam ce sa fac. Pur si simplu a venit spre mine si mi-a adresat injurii, nu la-m bagat in seama si a venit lipit de geamul meu cu un pistol.

Am pus mana pe telefon, tremuram, nu puteam suna la Politie si nu reuseam sa fac nimic. Am vazut pistolul, era foarte multa lume in trafic, dar nimeni nu a facut nimc.  Alina a crezut pentru o clipa ca o sa traga in mine.
Nu mi s-a mai intamplat asta in trafic. Eu nu am treaba cu nimeni. Nici nu am stiut cum sa reactionez si ce sa fac. Nu imi venea in minte numarul Politiei. Nimeni nu a intervenit in acest incident. Cateva fractiuni de secunda a tinut pistolul spre mine, doar la geam cand a ajuns la mine l-a scos. Masina era inmatriculata cu numar de Bulgaria.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.