Alina Puscas: "Imi doresc foarte tare o fetita!"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:50

Alina Puscas a pus pana acum cariera pe primul loc, fiind implicata in foarte multe proiecte de televiziune de un real succes ca "Top Chef" sau "Te cunosc de undeva!"

Alina Puscas a pus pana acum cariera pe primul loc, fiind implicata in foarte multe proiecte de televiziune de un real succes ca "Top Chef" sau "Te cunosc de undeva!", insa a ajuns in momentul in care isi doreste foarte tare o fetita. In urma cu doua zile, Alina a defilat ca model in prezentarea Ermanno Scervino, unde a intalnit o fetita absolut adorabila, care a facut-o sa reconsidere momentul cand va deveni mama.


In urma cu mai bine de trei ani de zile, inima Alinei a fost cucerita iremediabil de Viktor, iar in curand cei doi se vor si casatori. Desi programul de filmari al emisiunii Top Chef a ajutat-o sa slabeasca suficient de mult pentru a-si recapata silueta de model, Alina ar face oricand un compromis de dragul unui copil:" Chiar ma amuza ideea de a prezenta un asemenea show cum este Top Chef insarcinata fiind.
Cred ca as devora toate bunatatile din platou!
" a declarat Alina.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.