Alina si Ilan Laufer vin la Roata Norocului, duminica, 8 august, de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 12 aug 2021, 19:40
roata norocului la Kanal D Foto(4)
Alina si Ilan Laufer vor invarti la Roata Norocului
Sursa: Captură KANAL D

Duminica de la ora 20:00, Bursucu și Ana-Maria Barnoschi va asteapta cu o nouă ediție “Roata Norocului”, la Kanal D.

Cea mai apreciata emisiune de divertisment, “Roata Norocului” va aduce duminica, de la ora 20:00, la Kanal D, o noua ediție de senzatie, din care nu vor lipsi premiile atractive puse in joc, dar si foarte multa distractie si voie buna. Intr-o noua ipostaza trasnita se prezinta si de data aceasta data, indragita Ana-Maria Barnoschi care se va transforma din Ceanusareasa, in printesa, spre marea uluire a lui Bursucu.

Alina si Ilan Laufer invart la Roata Norocului

Si in acest nou sezon, Bursucu si Ana va vor pregati multe surprize, momente amuzante, premii uriase si multa distractie. Cei doi prezentatori va asteapta si duminica aceasta, 8 august, de la ora 20:00, la Kanal D, cu premii uriase constand in electrocasnice, premii in bani, vacante, electronice, sau marele premiu, o masina, ce vor putea fi castigate de concurenti sau de vedetele invitate in platoul emisiunii, pentru a veni in ajutorul unui caz social.

In editia din aceasta duminica, invitatii Alina si Ilan Laufer vor veni in platoul emisiunii Roata Norocului pentru a incerca sa ajute cu cat mai multe premii un nou caz social emotionant. Acestia vor incerca din rasputeri sa descopere cat mai multe solutii pentru a reusi sa intre in posesia cat mai multor premii pentru a veni in ajutorul familiei incercate de multe greutati financiare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pedepsele hazlii vor face deliciul publicului! Asa ca nu ratati o noua editie incendiara a emisiunii Roata Norocului, prezentata de Bursucu si Ana-Maria Barnoschi, duminica, 8 august, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Andreea Stravoiu si George Mihai invart "Roata Norocului", duminica, 18 iulie, intr-o noua editie de senzatie, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu și Claudia Ghițulescu învârt “Roata Norocului”