Alina Sorescu a acordat primul interviu despre divorțul de designer-ul Alexandru Ciucu

Author: Andreea Buinoschi

Alina Sorescu a acordat primul interviu despre divorțul de designer-ul Alexandru Ciucu

Sursa: Instagram

Încă de anul trecut au început să circule din ce în ce mai multe zvonuri legate de divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Cei doi au fost împreună aproximativ 15 ani, iar artista este cea care a depus actele de divorț, fără să spună care este motivul.

Încă de când a anunțat divorțul de Alexandru Ciucu, în urmă cu doar câteva săptămâni, Alina Sorescu nu a oferit prea multe detalii despre cele întâmplate. Acum, solista și-a deschis sufletul și a oferit unele informații.

Situația este destul de dificilă, deoarece cuplul are doi copii, iar ceea ce se întâmplă între părinți le poate afecta pe cele două fete, dacă lucrurile nu sunt gestionate așa cum trebuie.

Citeste si: Alina Sorescu și fiicele ei au părăsit casa familiei. Alexandru Ciucu, prima reacție după plecarea soției

Când a fost cerută în căsătorie Alina Sorescu

Alina Sorescu a fost cerută de soție în Italia, la Florența, în timp ce nunta a avut loc pe data de 12 septembrie 2010. Din iubirea lor au rezultat două fete minunate: Raisa de 6 ani și Carolina de 8 ani.

Mai mult decât atât, Alina Sorescu a câștigat un prim proces împotriva lui Alexandru Ciucu. Creatorul de modă a cerut ca cele două fete ale lor să locuiască alături de el, însă instanța nu a fost de acord cu această cerere.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Mi-am recăpătat liniștea. Instanța a decis stabilirea domiciliului fetițelor la mine.

Îi mulțumesc avocatei mele, Nicoleta Popescu, pentru implicare. Vă mulțumesc și vouă, tuturor, pentru susținere”, a scris artista în mediul online, după victoria obținută.

Citeste si: Care este, de fapt, motivul pentru care Alina Sorescu ar fi divorțat. Alex Ciucu are o amantă?

Ce are de spus Alina Sorescu despre divorțul prin care trece

Chiar și în această perioadă tumultoasă din viața mea, lucrurile trebuie să meargă mai departe. Simt că am foarte multe lucruri de făcut și nu trebuie să mă opresc. Sunt, totuși, un om activ de mic copil. Îmi place să cred că, orice ar fi, voi fi prezentă în fața oamenilor, în toate momentele, și bune, și rele.

Tata le duce la școală, de obicei eu le iau. Fetele sunt bine, e firesc să fie o perioadă complicată, dar vom trece peste, cu siguranță, cu înțelepciune”, a spus aceasta în cadrul unui interviu acordat la Prima TV, în cadrul emisiunii ”Exclusiv VIP”, conform Viva.ro.

De ce divorțează Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Din cauza faptului că niciunul dintre ei nu a spus care este motivul real al despărțirii, zvonurile nu au încetat să apară.

Potrivit Playtech.ro, Alex Ciucu ar fi jucat la două capete, iar amanta lui ar fi chiar o prietenă bună de-a Alinei. Georgiana ar avea vârsta de 35 de ani și deține un salon extrem de profitabil în nordul Capitalei.

„Nu vreau să comentez, pentru că nu este despre mine. Nu am ce să declar. Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol sau să apar cu lucruri cu care apar personajele de carton. Nu o să fac din viața mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine”, a spus Alina Sorescu în urma zvonurilor.