Alina Sorescu a organizat un concert spectaculos de sărbători, în scop caritabil, la Ateneul Român. Printre invitații de renume s-au numărat maestrul Gheorghe Zamfir și soprana Silvia Micu

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 21 dec 2022, 17:56

Alina Sorescu a organizat un concert spectaculos de sărbători

Sursa: Captură YouTube

Alina Sorescu întâmpină Crăciunul cu fapte bune, artista a organizat un mega concert de sărbători, al cărui scop nobil a fost să îndeplinească dorințele copiilor mai puțin norocoși. Spectacolul a reunit mai multe voci din showbiz-ul autohton și s-a desfășurat la Ateneul Român cu sala arhiplină.

O veritabilă noapte de gală, asta a găzduit aseară Ateneul Român, a cărui sală a fost aproape neîncăpătoare. Alina Sorescu și-a dorit să facă o faptă bună de sărbători și să-i ajute pe micuții cu care soarta nu a fost tocmai atât de blândă și a reușit! Sute de invitați s-au delectat ascultând unele dintre cele mai bune voci din România, soprana Silvia Micu, tenorul Vlad Miriță, maestrul Gheorghe Zamfir sau Orchestra Simfonica ”Valahia” au fost doar câteva dintre surprizele serii. 

Alina Sorescu, concert caritabil de sărbători

Alina Sorescu a organizat un concert spectaculos pentru copiii mai puțin norocoși, chiar în preajma sărbătorilor de Crăciun.

”Ne bucurăm că în această seară oferim spectatorilor un eveniment splendid și în același timp facem și o faptă foarte bună în preajma Sfintelor Sărbători de Crăciun”, a declarat Alina Sorescu.

Alături de fundația Ringier, artista a reușit să aducă în fața iubitorilor muzicii un program special din care nu au lipsit emoția și specificul sărbătorilor de iarnă.

Citește și: Concert caritabil de Crăciun, pe 20 decembrie 2022, la Ateneul Român! Printre artiști, ne vor bucura Gheorghe Zamfir și Alina Sorescu

„Fundația Ringier are o activitate de peste 10 ani.

Suntem deja din 2008, timp în care am sprijinit  350 de copii să ajungă la tratamente și operații, pe care în mod normal nu și le-ar fi permis”, a declarat Oana Dumitru, director al Fundației Ringier.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nenumărați artiști ai scenei muzicii ușoare și de operă din țara noastră s-au bucurat să vină în ajutorul cauzei nobile și să încânte publicul cu un program muzical special.

Alina Sorescu, împreună cu micuții pe care îi școlește în tainele muzicii au pregătit un moment de excepție alături de Orchestra Simfonica ”Valahia”. 

Cel mai așteptat moment al serii a fost interpretarea maestrului Gheorghe Zamifir, invitatul de onoare al concertului caritabil de Crăciun.

Banii obținuți din vânzarea biletelor vor veni în ajutorul copiilor bolnavi care au nevoie de tratamente scumpe, ce nu sunt decontate de stat.

Citește și: Exclusiv! Alina Sorescu, detalii despre relația cu fiicele ei: "Suntem ca trei surori" Cum a ales artista să își petreacă Sărbătorile în plin divorț de Alexandru Ciucu