Alina Sorescu, mărturisiri emoționante din culisele familiei sale! Iată cine i-a fost mereu aproape și a sprijinit-o în cele mai dificile momente! „Mereu am fost o echipă”

Author: Ana Filip
Actualizat: 09 mar 2023, 01:33

Invitată în platoul emisiunii Duet cu Alexandra Ungureanu, Alina Sorescu a vorbit deschis despre carieră, dar și despre cele mai grele momente din viața sa. „Așa e viața și cu bune și cu rele! Nu e cazul să ne spălăm rufele în public!”

Alina Sorescu se numără printre cele mai talentate și apreciate cântărețe din România, care a avut o evoluție frumoasă în carieră și un cuvânt important de spus în lumea muzicii ușoare. Dacă pe plan profesional îndrăgita artistă s-a bucurat mereu de mari reușite, pe plan personal destinul nu i-a surâs la fel de mult. Anul trecut, viața Alinei Sorescu a luat o întorsătură total neașteptată, atunci când ea și soțul ei au hotărât să pună punct mariajului lor.

Alina Sorescu, mărturisiri emoționante din culisele familiei sale! Iată cine i-a fost mereu aproape și a sprijinit-o în cele mai dificile momente

Invitată în platoul emisiunii Duet cu Alexandra Ungureanu, difuzată exclusiv pe canalul de YouTube, theXclusive, celebra Alina Sorescu a vorbit deschis despre carieră, dar și despre cele mai dificile momente din viață ei. Îndrăgita artistă a mărturisit că a preferat mereu să vină în atenția publicului cu realizările sale profesionale și a păstrat pe cât posibil discreția atunci când a venit vorba despre viața personală.

Aceasta a subliniat că a ales să vorbească în aparițiile sale despre lucrurile care au consacrat-o și la care se pricepe cel mai bine, muzică și lucrul cu picii pe care îi pregătește în cadrul școlii sale.

Alina Sorescu a spus că a transmis fanilor ei și lucruri din viață personală, mai ales în ultima vreme, de când a început să treacă prin problemele cauzate de divorț, fiind de părere că o persoană publică își asumă aceste lucruri și trebuie să se afișeze și cu bune și cu rele.

„Așa e viața și cu bune și cu rele. Am vorbit în momentul în care a fost cazul să clarific anumite lucruri, dar nu cred că este cazul să ne spălăm rufele în public, indiferent ce situație va apărea. Niște lucruri am spus, atât cât a fost cazul, la momentul respectiv. Situația e departe de a se fi terminat, dar nici nu am ce să mai spun în plus”,

a spus Alina Sorescu.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Întrebată cine i-a fost mereu alături în cele mai grele momente ale vieții sale, pe umărul căruia a plâns când s-a simțit copleșită de probleme, Alina Sorescu a mărturisit că mama ei a fost lângă ea mereu la bine și la greu și a sprijinit-o necondiționat.

În vreme ce tatăl ei i-a fost mereu de ajutor în afaceri, cu sfaturi și cu îndrumări prețioase.

„Cu mama vorbesc cel mai mult. Ea este și familia mea și îmi este, în general, foarte aproape. Mi-a fost și în perioadele mai grele, dar mama mea este cea mai bună prietenă a mea și cel mai mare sprijin când vine vorba de a mă ajută cu fetele.

(...) Când e nevoie de o mână de fier, acolo e tată. Mă ocup singură de afacere, dar el e de nădejde când nu pot fi eu undeva”, a mărturisit Alina Sorescu.

Citește și: Exclusiv! "Cum faci, cum îi explici?" Ce provocări întâmpină Alina Sorescu în legătură cu cele doua fiice ale ei

Citește și: Cum s-a schimbat Alina Sorescu de când s-a despărțit de fostul partener și cum resimt fiicele ei divorțul: „O schimbare a fost în viața lor”