Alina Sorescu și fiicele ei au părăsit casa familiei. Alexandru Ciucu, prima reacție după plecarea soției

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 04 feb 2023, 06:10

Alina Sorescu și cele două fiice ale ei au părăsit casa familiei. Alexandru Ciucu, prima reacție după ce soția lui a părăsit domiciliul conjugal

Alina Sorescu și fiicele ei au părăsit casa în care au locuit până în momentul în care blondina a intentat divorțul de Alexandru Ciucu. Designerul cere ca instanța să stabilească domiciliul copiilor la el.

Alina Sorescu este cea care a depus actele de divorț și a decis să rupă mariajul cu Alexandru Ciucu. Fosta prezentatoare Tv a părăsit domiciliul conjugal împreună cu cele două fiice ale ei, ceea ce la determinat pe soțul ei să ceară o ordonanță preşedinţială pentru domiciliul copiilor, chiar dacă nu a fost dat încă un termen pentru divorț.

Alina Sorescu și-a luat cele două fiice și au plecat din casa în care locuiau alături de Alexandru Ciucu

Divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu a fost confirmat. Vedeta și cele două fiice ale ei au părăsit domiciliul familiei. Chiar dacă nu a fost dat un termen de divorț, cei doi soți s-au prezentat la Judecătoria Buftea, acolo unde a fost solicitată ordonanța preşedinţială pentru domiciliul copiilor. Fosta prezentatoare Tv și-a trimis avocatul care o reprezintă în acest proces, în timp ce Alexandru Ciucu s-a prezentat împreună cu tatăl său, potrivit informațiilor apărute în presă.

Citeste si: Alexandru Ciucu și Alina Sorescu, decizie radicală, după ce s-a spus că vor divorța! Ce au declarat cei doi

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Ce soartă are ordonanța preşedinţială în cazul soților Sorescu-Ciucu

Zvonurile despre divorțul Alinei Sorescu și a lui Alexandru Ciucu s-au concretizat.

Se pare că designerul cere instanței să stabilească domiciliul copiilor la el, printr-o ordonanță preşedinţială, după ce soția lui a părăsit domiciliul conjugal cu cele două fiice ale lor.

”Ordonanța preşedinţială este o chestiune provizorie, o chestiune până când instanța, definitiv, va stabili printr-o hotărâre definitivă unde rămân copiii, unde va fi stabilit domiciliul, care va fi programul de vizitare și cine și cât va plăti pensia de întreținere...Ordonanța

preşedinţială este o chestiune care se tranșează intermediar, foarte rapid. Dacă s-a depus această cerere la ordinul și la solicitarea Dn-ului Ciucu, practic dânsul dorește ca domiciliul copiilor să fie stabilit, până când se va stabili definitiv, provizoriu la el, din diferite motive.”, a precizat avocatul Adrian Cuculis, la o emisiune Tv.

 La ieșirea din judecătorie, Alexandru Ciucu a refuzat să facă declarații despre ce se întâmplă în aceste momente între el și actuala sa soție, ba chiar a repetat de mai multe ori că vrea să fie lăsat în pace.

Citeste si: Care este, de fapt, motivul pentru care Alina Sorescu ar fi divorțat. Alex Ciucu are o amantă?