Alina Sorescu, singură de Crăciun! Instanța a decis ca fiicele ei să stea cu tatăl în această zi: „Într-un an Crăciunul sunt cu un părinte”

Author: Diana Ghita
Actualizat: 12 dec 2023, 19:53

Cu cine vor petrece sărbătorile fetele Alinei Sorescu

Sursa: Facebook

Celebra solistă Alina Sorescu și designerul Alexandru Ciucu au decis, în urmă cu doi ani, să meargă pe drumuri separate, însă cei doi nu s-au putut despărți pe cale amiabilă.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu nu au divorțat oficial, însă sunt despărțiți de doi ani de zile și împart custodia Carolinei și Raisei, cele două fetițe pe care le au împreună.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu încă sunt în proces de divorț

Pentru o bună perioadă de timp cei doi soți nu au dezvăluit problemele care existau între ei, femeia confirmând abia la începutul anului 2022 că s-a produs o ruptură între ea și Alexandru.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au apelat la instanță pentru a stabili custodia celor două fete, care, după numeroase procese și după insistențele mamei, copilele au rămas la ea, iar la tată s-a hotărât ca micuțele să stea două weekend-uri pe lună și două zile pe săptămână.

„A durat cam un an și jumătate prima fază a procesului, apoi astă-vară am reușit să suspend acea decizie de program o săptămână cu o săptămână, dar este temporară până când procesul se va finaliza.

Dar tatăl fetițelor are program de vizită, însă nu o săptămână cu o săptămână cum s-a dat în primă fază.

S-a dovedit că efectele nu au fost unele bune asupra lor. Copiii au nevoie de stabilitate, de rutină, de un program. Fetele merg la tatăl lor de două ori pe lună, și două zile pe săptămână atunci când nu merg în weekend, vacanțele”,  a

spus fosta soție a lui Alexandru Ciucu, în cadrul unei emisiuni televizate.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Alina Sorescu se teme că va pierde custodia fetelor: „Sper ca fetițele să nu fie plimbate dintr-o parte în alta”. Anul acesta, artista va divorța oficial

Cu cine vor petrece sărbătorile fiicele Alinei Sorescu și ale lui Alexandru Ciucu

De curând, s-a decis și cum vor împărți custodia de sărbători, stabilindu-se ca Alexandru Ciucu să le ia de Crăciun pe Raisa și Caronlina, iar Alina Sorescu să sărbătorească Anul Nou cu cele două fetițe.

„De Crăciunul acesta, fetițele vor fi cu tatăl lor. Conform deciziei instanței, într-un an Crăciunul sunt cu un părinte, în următorul an cu celălalt părinte.

Vor sta, însă, cu mine de Revelion”,  a explicat Alina pentru click.ro.

Solista nu s-a arătat dezamăgită de faptul că va petrece Crăciunul în lipsa fetelor, ci încearcă să vadă partea bună a acestei situații, bucurându-se că va intra în noul an împreună cu ele. 

De asemenea, artista a mărturisit că Raisa și Carolina sunt pe primul loc și nu-și dorește nici pe departe ca acestea să sufere, chiar dacă aceasta și tatăl lor au decis să divorțeze.

„Ceea ce e acum pentru mine important este ca fetițele să fie bine. Mă concentrez, într-adevăr pe activitatea mea profesională. În rest, partea personală e în așteptare, situația este tot așa, în primăvară va fi prima înfățișare a apelului la proces. Deja suntem de doi ani. Aceștia sunt termenii”,  a explicat Alina Sorescu.

Citește și: Ce interdicții le-a pus Alexandru Ciucu fiicelor sale? Alina Sorescu nu are niciun cuvânt de spus:”Nu are acest acord”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.