Alina Sorescu, succes remarcabil pe plan profesional, în ciuda divorțului controversat în care este implicată. Iată cu ce se mai ocupă vedeta în această perioadă

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 27 mar 2023, 03:30

Alina Sorescu, succes remarcabil pe plan profesional, în ciuda divorțului controversat în care este implicată. Iată ce mai face artista

Sursa: Instagram

Succesul i-a bătut la ușă Alinei Sorescu, în ciuda perioadei dificile prin care trece, după ce a intentat proces de divorț împotriva lui Alexandru Ciucu. Vedeta este în plină ascensiune în carieră.

Alina Sorescu radiază de fericire, nu doar pentru că are mare succes pe plan profesional, ci pare mult mai liniștită, după toată această perioadă tensionată în care a ținut primele pagini ale tabloidelor cu divorțul de Alex Ciucu. 

Alina Sorescu a cunoscut succesul când se aștepta mai puțin

Alina Sorescu s-a retras din televiziune în urmă cu mai mulți ani și și-a dedicat tot timpul trupei ei de copii.

Artista nu a renunțat la cântat și pare care are un succes remarcabil. 

Recent, Alina a lansat o nouă piesă, în colaborare cu Edward Sanda, soțul Cleopatrei Stratan. Se pare că colaborarea lor a fost una de bun augur, căci melodia are mare succes. 

Citeste si: Cum încearcă Alexandru Ciucu să-i ia fetițele Alinei Sorescu, după despărțire! Artista a făcut lumină și a scos la iveală detalii mai puțin cunoscute

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Iată cum sună câteva dintre versurile noii piese pe care artista a lansat-o de curând:

”Copilarie, unde te grabesti/ Mai stai un pic in lumea noastra plina de povesti/ Peste ani tu o sa ne lipsesti /Chiar si-atunci o sa avem/ Suflet de copil Traim un vis/ Copilaria e cel mai frumos paradis Suflet de copil/ Traim un vis/ Copilaria e singurul paradis”, s unt doar câteva dintre versurile melodiei pe care Alina Sorescu a lansat-o în colaborare cu Edward Sanda.

Se pare că Alina Sorescu nu se lasă afectată de vorbele pe care soțul ei le-a aruncat în spațiul public de când au anunțat că divorțează oficial. Vedeta pare că își dorește să evolueze cât mai mult și se dedică trup și suflet proiectelor în care este implicată, însă nu uită și de viața de familie, mai exact de cele două fetițe, care se află în grija ei până când instanța va decide în custodia cui vor rămâne.

Citeste si: Alina Sorescu, adevărul din spatele titlurilor, despre divorțul ei! Iată ce declarații tulburătoare a făcut artista în platoul Teo Show! „Situația e departe de a se încheia!”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alina Sorescu (@alina_sorescu_official)

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.