Alina, sportiva de performanta si mamica la doar 18 ani VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 iul 2020, 16:46

Alina, o tanara de 18 din satul Husia, judetul Salaj a devenit in urma cu aproape 8 luni mamica. Viata ei s-a schimbat radical.

Decizia ei a insemnat in primul rand renuntare. Eleva in clasa a XI-a a unui liceu sportiv, Alina a renuntat nu doar la scoala, ci si la o viata de sportiv de performanta. Tatal ei nu ii o mustra, dar fata ii simte durerea." Sa nu astepte de la mine ca sa o strang in brate pentru ceea ce a facut. Asta nu se poate ierta!",

a spus aspru tatal Alinei.

Alina are demult timp o relatie cu un tanar de 19 ani, vecin cu ea in Husia. Cei doi se cunosc din clasa a cincea. Tatal Alinei stia de existenta lui, dar credea ca cei doi sunt simpli amici. Alina si-a inceput viata sexuala la 16 ani. Ea si Catalin nu prea s-au protejat, si, astfel, adolescenta a ramas insarcinata. Pana la 4 luni si jumatate de sarcina, fata nu a spus absolut nimic.
Familia a ramas socata cand a aflat. Toata increderea lor in Alina s-a spulberat.

Alina si Catalin s-au casatorit cand tanara era in luna a saptea. Parintii ei au venit la cununia civila, insa, nu si la botez. Tinerii locuiesc la parintii lui Catalin. Cea mai mare dorinta a fetei a fost sa recastige increderea tatalui si sa refaca relatia pe care o avea cu acesta. In varsta de 48 de ani, tatal Alinei refuza dialogul cu fiica lui simtindu-se tradat si mintit.
Cu ajutorul Luizei Udrea, psihologul emisiunii "Mama din intamplare", Alina a reusit sa isi recastige tatal si familia.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”