Alina Turculeţ, din Iaşi, a atins pragul de 50 000 de lei, cea mai mare sumă la care s-a ajuns până acum la "Vrei să fii milionar?”

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 10:03

Miercuri, 7 septembrie, vom afla dacă Alina Turculeţ va reuşi să câştiga premiul cel mare, de un milion de lei.

Alina Turculeţ, în vârstă de 35 de ani, casnică din Iaşi, a reuşit vineri seara, 2 septembrie, să atingă pragul de 50 000 de lei, cea mai mare sumă la care s-a ajuns până acum la "Vrei să fii milionar?”.

Foarte sigură pe ea, intuitivă şi cu un fler care l-a surprins plăcut pe Virgil Ianţu, Alina a ţinut în tensiune maximă telespectatorii. Răspunsul corect la întrebarea "În ce oraş se află şcoala pe care a frecventat-o Galileo Galilei între 1581-1585?” i-a adus şi o îmbrăţişare emoţionantă din partea lui Virgil Ianţu.
Pentru că emisiunea a luat sfârşit înainte să aflăm deznodământul, nu rataţi să urmăriţi continuarea cursei Alintei Turculeţ pentru obţinerea milionului în ediţia difuzată miercuri, 7 septembrie, de la ora 20.00, la Kanal D.

Cei interesaţi să participe la concursul televizat "Vrei să fii milionar?” trebuie să sune la numărul 0377 77 22 22 (număr cu tarif normal deschis non-stop în toate reţelele de telecomunicaţii fixe şi mobile).Regulamentul
concursului "Vrei să fii milionar?” poate fi consultat gratuit online de către toţi cei interesaţi prin accesarea site-ului www.vreisafiimilionar.kanald.ro sau la numărul de telefon 0377 77 11 11 (număr cu tarif normal deschis non-stop în toate reţelele de telefonie fixă şi mobilă).

Show-ul "Vrei să fii milionar?” poate fi urmărit de miercuri până vineri, de la ora 20.00, la Kanal D.

 

Taguri: