Alina Vidican și Claude Senhoreti au stabilit data nunții. „Suntem foarte încântați!”

Autor: Marina Ionescu
Alina Vidican și Claude Senhoreti
Sursa: Facebook

Fosta soție a lui Cristi Borcea, Alina Vidican, a decis să se căsătorească cu Claude Senhoreti. Bărbatu a anunța data nunții.

Claude și Alina sunt împreună din anul 2019, iar anul acesta în aprilie s-au logodit. Cei doi au stabilit deja primele detalii, și cele mai importante, ale nunții ce va avea loc chiar anul acesta, după cum a declarat pentru  Fanatik.ro  chiar milionarul de origine braziliană. 

Citeste si: Ebru Sahin trece prin cele mai frumoase momente din viata sa! Indragita protagonista a serialului "HERCAI" a primit cea mai mare veste!

Alina Vidican și Claude Senhoreti se căsătoresc

Alina Vidican este o fire discretă, mai ales de când a plecat în America alături de copii săi și ai lui Cristi Borcea.

În America, Alina l-a întâlnit pe Claude, care a făcut-o să se îndrăgostească iremediabil și chiar au ajuns să pună la punct detaliile nunții lor, dar și o posibilă mărire a familiei.

Citeste si: Nunta de aur: 5 lucruri despre această aniversare. Când se sărbătorește și ce cadouri e bine să dai

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Foarte fericit de relația pe care o are cu Alina, Claude Senhoreti a făcut primele declarații despre nunta care va avea loc în acest an.

"Ne vom căsători foarte curând și suntem foarte încântați! 26 august, anul acesta! Alina se ocupă cu o companie de organizare de nunți de tot ce este nevoie și sunt sigur că va fi minunat. Luna de miere va fi hotărâtă în curând, nunta este la mijlocul sezonului de curse, așa că poate fi chiar pe pistă (râde, n.

red.) Glumesc cu asta, că dacă cer așa ceva că mă va ucide", a declarat milionarul pentur sursa citată.

Bărbatul a dezvăluit că există posibilitatea ca Alina să devină din nouă mama, chiar dacă amândoi au copii din alte relații.  

"Noi avem copii. Eu îi am pe Filipe, 22 de ani, și pe Pedro, de 20, Alina pe Alex și pe Gloria, dar poate în viitorul apropiat, cine știe, ne gândim la copii", a mai dezvăluit Claude Senhoreti.

Citeste si: Surpriză de proporții pentru Simona Halep! Ce i-a pregătit logodnicul Toni Iuruc, cu ocazia nunții

Claude Senhoreti a mărturisit că a întâlnit-o pe Alina în urmă cu aproximativ patru ani, la deschiderea a Porsche Tower din Miami. 

"Ne-am întâlnit acum mai bine de patru ani în urmă la deschiderea a Porsche Tower din Miami. Am văzut-o pe Alina de departe, nu a fost greu să o văd, ea era cea mai înaltă de acolo și cea mai frumoasă din tot locul.

M-am apropiat de ea, dar era foarte rezervată. Dar când am început să vorbesc despre mașini, lucrurile s-au îmbunătățit. Am decis să fim discreți până când ne-am hotărât să ce căsătorim", a mai adăugat milionarul brazilian.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.