Alinei Vidican, cadou de sute de milioane de dolari din partea soțului! Vedeta a primit un Lamborghinni de ziua ei

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 29 dec 2023, 05:35

Suma este de ordinul sutelor de mii de dolari

Sursa: Instagram Claude Senhoreti - colaj Kanal D

Alina Vidican a împlinit 39 de ani pe 27 martie, iar cadoul făcut de soț a fost unul pe măsură!

Claude Senhoreti, soțul Alinei Vidican, i-a făcut un cadou de milioane partenerei sale! În urmă cu două zile, vedeta a împlinit 39 de ani.

Ce cadou i-a făcut soțul Alinei Vidican de ziua ei

Pentru că a împlinit 39 de ani, soțul Alinei Vidican și-a dorit să-i facă o uriașă bucurie sufletului său pereche, motiv pentru care i-a cumpărat o mașină de lux, marca Lamborghini, în valoare de 425.000

de dolari.

Citește și: Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, iubește din nou! Blondina și-a refăcut viața alături de un american. Aceasta a făcut publice primele imagini cu iubitul

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Draga mea, azi este ziua ta. Sper să te bucuri de noul tău LAMBORGHINNI STO SE30. Fata mea iubitoare de mașini, nu ești doar jumătatea mea, ci ești totul meu, te iubesc!”, este mesajul transmis de Claude Senhoreti, alături de mai multe fotografii cu Alina Vidican și noua ei mașină, pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claude Senhoreti (@csenhoreti)

Alina Vidican și Claude Senhoreti s-au căsătorit acum doi ani

Claude Senhoreti a transmis, recent, pe rețelele sociale, un mesaj emoționant legat de fosta soție a lui Cristi Borcea, acum soția lui. Pilotul de curse a recunoscut că nu este totul roz în relația lor, dar cel mai important este că-și oferă respect și iubire reciprocă. 

„Căutam o poză să o postez, însă am dat peste acest video. Am simțit să împărtășesc cu voi puțin mai mult din cea mai importantă zi din viața mea și să vă arăt mai multe despre legătura noastră și despre familia noastră. Mă consider un bărbat binecuvântat. Dumnezeu este atât de bun cu mine şi mi-a dat mai mult decât am cerut vreodată. Am o familie frumoasă, cu copii grozavi și o soţie uimitoare care, dacă crezi că este frumoasă la exterior, este de trei ori mai frumoasă la interior.

Citește și: Alina Vidican și Claude Senhoreti au stabilit data nunții. „Suntem foarte încântați!”

Nu am și nu trăiesc viața perfectă. Sunt om, sunt o persoană normală ca tine și ca alții. Sunt doar diferit. Văd lucruri pozitive în orice și mă trezesc în fiecare dimineață cu speranță, speranță care mă motivează să continui să înot «cu capul deasupra apei», să încerc din nou și din nou. Relaţia mea cu ea este normală. Avem urcușuri și coborâșuri, ca oricare alţii, dar noi învăţăm cum să fim unul lângă altul. Ne respectăm unul pe celălalt și mulțumesc lui Dumnezeu că funcționează foarte bine”, a transmis Claude Senhoreti, pe  Instagram.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.