"Alo, papusica, sunteti disponibila?" Gabriela Cristea a fost in weekend in Vama Veche si a povestit cum a fost agatata pe plaja

Editor: Silviu Bunea Autor: D.I.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:20

Prezentatoarea TV a inceput emisiunea, mentionand ca de cateva zile si-a propus sa fie "Zen", uimindu-l pe Tavi.

Gabriela Cristea a spus ca intentioneaza sa nu se mai supere din orice cauza marunta si ca isi doreste sa adopte tactica Zen pentru a ajunge la starea generala de bine.

"Draga, Zen inseamna sa fiu asa relaxata, sa nu ma atinga nimic, sa treaca totul asa pe langa mine si orice suparare sa nu ma tulbure! Cred ca o sa ma tina vreo trei minute, dar inceptul este promitator!", a

spus Gabriela Cristea.

Uluit de afirmatiile sotiei sale, Tavi i-a cerut sotiei sale sa ii explice in ce consta aceasta tehnica invocata de ea. Vizibil deranjata de replicile lui Tavi, prezentatoarea TV a izbucnit.
"Ma, tu te iei de Zenul meu? Ca eram Zen pana acum si acum faci tu de-astea ca sa ma ia pe mine nebunia!", a replicat Gabriela Cristea.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

In continuare, Gabi i-a povestit doamnei Gina intamplarea prin care a trecut in

week-end: "Stiti ce mi-a facut?  Eram duminica la Vama Veche, mergeam cu o prietena, teleleu, asa, ca la Vama Veche. La un moment dat, au asa in spatele meu 'Alo, papusica, sunteti disponibila?' Noroc ca i-am recunoscut vocea, ca m-as fi intors direct asa, ca la tenis". In acest timp, Tavi, vinovat de farsa de pe plaja, radea alaturi de trupa sa:

##VIDEO164641##

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.