Alpay din serialul Melek, pasiune uluitoare! Iată cu ce se ocupă carismaticul actor Kaan Çakır, când nu se află pe platourile de filmare

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 iul 2023, 12:08
Kaan Çakır Foto(4)

Kaan Çakır, un actor desăvârșit

Sursa: Captură KANAL D

Alpay din serialul Melek le-a dezvăluit fanilor din mediul online care este pasiunea lui de suflet, dincolo de actorie! Iată cu ce se ocupă renumitul Kaan Çakır când nu se află pe platourile de filmare!

Serialul Melek a cucerit publicul încă de la primele episoade difuzate la Kanal D și surprinde în continuare cu noi momente emoționante, situații dificile, decoruri încântătoare, dar și personaje complexe, puse în scenă de actori celebri și foarte apreciați în Turcia. Printre aceștia se numără și carismaticul Kaan Çakır, în vârstă de 46 de ani și este considerat unul dintre cei mai talentați actori ai generației sale. Telespectatorii din România l-au cunoscut încă din anul 2019, în serialul Mireasa din Istanbul, în rolul Okan, apoi a revenit la Kanal D, în distribuția serialului Totul pentru familia mea, în rolul Ahmet, iar

de curând acesta a reapărut pe micile ecrane în producția Melek, în care joacă rolul Alpay.

Alpay din serialul Melek, pasiune uluitoare! Iată cu ce se ocupă carismaticul actor Kaan Çakır, când nu se află pe platourile de filmare

Kaan Çakır s-a născut în 1977, în Istanbul, însă părinții săi sunt originari din Grecia și au emigrat în Turcia cu ani în urmă, unde s-au stabilit definitiv și au decis să își construiască un viitor.

Kaan a primit o educație de seama alături de fratele lui mai mare, din partea părinților și s-au integrat rapid în societatea turcească, în ciuda originilor grecești.

Citește și: Cine sunt actorii din serialul turcesc „Melek”? Urmărește la Kanal D povestea impresionantă a unei mame curajoase!

Părinții săi i-au descoperit pasiunea pentru actorie încă din perioada adolescenței, când Kaan Çakır a început să joace în echipa de teatru a școlii.

Iar după absolvirea liceului, ambițiosul tânăr a fost admis la Facultatea de Teatru în cadrul Conservatorului de Stat al Universității din Istanbul, pe care a absolvit-o în anul 1999.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Kaan Çakır a debutat pe platourile de filmare ale serialului Hastane, în anul 1993, în care a jucat primul lui rol, care a reprezentat și primul pas către cariera de succes de astăzi.

Dovedind un talent uriaș, actorul a început să primească din ce în ce mai multe oferte de a juca în seriale și filme de amploare, care i-au adus mari reușite pe plan profesional.

Dincolo de marea lui pasiune pentru actori, Kaan Çakır le-a dezvăluit fanilor săi din mediul virtual că mai are o pasiune de suflet și anume gastronomia. Celebrul actor a publicat deseori imagini în care apare în bucătărie gătind diferite feluri de mâncare, asemenea unui bucătar profesionist.

Citește și: Cine este și câți ani are Seyit Ali Karadağ din serialul Melek! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor Mehmet Çevik în viața reală

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.