Alpay este de nestăpânit. Ce dezastru imens va provoca fostul soț al lui Melek, aflăm în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea

În această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “Melek”, telespectatorii vor fi martorii unor evenimente absolut emoționante, ce se vor petrece în celebrele familii Sirhan și Karadag.

Alpay reușește, și de dată această, să strice liniștea familiei Karadag, atunci când apare, neinvitat, la evenimentul organizat în cinstea micuțului Seyit Ali.

Ce dezastru imens va provoca fostul soț al lui Melek

Certurile și disperarea nu întârzie să apară în rândul invitaților, iar evenimentele ce vor urma capătă dimensiuni dramatice. Chiar și Funda, actuala soție a lui Alpay, este dezgustată de comportamentul soțului sau și ia măsuri.

Nici pentru Mithat luctrurile nu stau prea bine, acum când acesta este renegat de familie, din cauza căsătoriei cu Seyran. Satul de prejudecățile familiei sale, Mithat va lua o decizie radicală, care va șoca familia.

Citește și: Vești șocante pentru familiile Șirhan și Karadag, în episodul din această seară, din “Melek”

Și în familia Sirhan tensiunile continuă.

Zumrut, soția lui Cumali, îi da o veste cumplită soțului sau. Cumali nu știe cum să reacționeze în situația dificilă în care se află.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Melek ajunge de urgență la spital! Boala ei progresează rapid și nu răspunde la tratament! Cum va reacționa Halil și ce decizie neașteptată va lua, aflați luni, 21 august, de la ora 20:00, în serialul Melek, la Kanal D

Mahmut, in schimb, este în al nouălea cer, de când a aflat că soția lui este însărcinată cu gemeni. Viitorii părinți sunt extrem de fericiți și abia așteaptă să dea minunata veste familiei.

Ce se va întâmplă atunci când Alpay continuă seria acțiunilor răzbunătoare la adresa familiilor Sirhan și Karadag? Ce nenorocire urmează să se întâmple din cauza fostului sot al lui Melek?

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Melek”, numai la Kanal D.