Alpay nu-i da pace lui Halil

Autor: Lavinia Medrea

În această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Melek”, difuzat la Kanal D, îl regăsim pe Halil tot mai îngrijorat pentru situația dificilă pe care trebuie să o rezolve cu Alpay.

Cumali remarcă cum fiul său este supărat, de ceva vreme, și crede că Melek s-a răzgândit din nou în privința căsătoriei cu acesta. Melek nu înțelege nici ea ce se petrece cu Halil și încearcă să afle adevărul. Pe de altă parte, Melek și Halil sunt foarte fericiți pentru că teribilă boală a femeii a început să regreseze.

Citește și: Halil pus în fața unei situații teribile! Aflați ce se va întâmpla în această seară, într-un nou episod dramatic din serialul Melek, de la 20:00, la Kanal D

Alpay nu-i da pace lui Halil

Alpay continuă presiunile asupra lui Halil și chiar îi interzice acestuia să participe la aniversarea lui Seyit Ali jr., până nu rezolva partea lui de înțelegere. Un nou semn de întrebare apare în mintea lui Melek, care nu înțelege de ce Halil se “eschivează” de la un eveniment atât de important pentru ea.

Citește și: Melek se află la spital în stare foarte gravă. Vezi online live episodul 51 al serialului “Melek”, începând cu ora 20:00

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Kenan încă speră că Vildan va da curs dorinței acestuia de a conviețui împreună, însă bărbatul nu știe că în spatele schimbului de scrisori dintre el și Vildan se ascunde “lucrătura lui Alpay” care a făcut totul pentru că prietenul său de afaceri să nu părăsească Antepul, așa cum intenționa.

Cum va reacționa Cumali atunci când află adevăratul motiv pentru care Halil ”evită” căsătoria cu Melek puteți afla în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “Melek”, difuzat numai la Kanal D.

  

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.