Alpay renunță la procesul de custodie. Vezi online live episodul 25 al serialului “Melek”, începând cu ora 20:00

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 14 mai 2024, 01:10

Un nou episod al serialului turcesc serialului “Melek” este difuzat la Kanal D luni, 14 august 2023.

Sursa: Captură KANAL D

Un nou episod al serialului turcesc serialului “Melek” este difuzat la Kanal D luni, 14 august 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Melek” va fi difuzat de luni până vineri de la ora 20:00.

Ce se va întâmpla în episodul 25 al serialului “Melek”?

Kenan nu vrea să folosească boala lui Melek împotriva ei și-i spune avocatului să nu discute despre asta la procesul de custodie dar și să nu-i spună lui Alpay. Alpay a fost mișcat de vorbele lui Defne și renunță la custodie.

Melek îi zice că ei se mută dar el poate să îi viziteze când dorește, atâta timp cât nu le va crea alte probleme.

Alpay se duce mai târziu la ea și o roagă să nu se mute pentru că vrea să își îndrepte greșelile pe care le-a făcut față de copiii lor.

Face un pas real în sensul acesta și rupe contractul cu echipa Adanaspor apoi îl roagă pe Seiyt Ali să vorbească cu antrenorul de la Gaziantep să îl primească pe Kerem înapoi.

Citește și: Cine este și câți ani are Beyhan din serialul Melek! Iată cum arăta celebra actriță Birsen Dürülü în urmă cu trei decenii, când a debutat pe platourile de filmare

Cumali și Zumrut i-au auzit pe Omer și pe Vildan vorbind despre mutarea lor în Adana pentru a fi aproape de Defne.

Cumali face ceva la care nu s-ar fi gândit niciodată și-l roagă pe Seiyt Ali să nu o lase pe Melek să plece. Acum înțelege și el durerea prietenului său care nu și-a văzut fiica și nepoții vreme de 20 de ani.

Seiyt Ali îi zice că nu o poate opri. După tot ce s-a întâmplat, el nu vrea să îi ceară lui Melek să rămână.

Adnan îi trimite un mesaj lui Defne prin care o amenință că-l ucide pe Omer dacă nu se duce la el. Polițiștii fac un plan și o însoțesc pe Defne din umbră. Kenan află toate acestea și-l sună pe Adnan și-i zice să fugă că Defne i-a întins o cursă.

Adnan scoate un pistol și se aude un foc de armă.

Citește și: Cum arată Defne din serialul Melek fără machiaj! Iată cum a fost surprinsă talentata actriță Rabia Soytürk, la prima oră a dimineții, în cea mai recentă vacanță

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Melek” pe Kanal D

“Melek” este un serial care îmbină tradițiile și obiceiurile turcești ale unei comunități, care se simte legată de trecut.

Serialul poate fi urmărit trei zile pe săptămână, de luni până vineri, pe Kanal D, de la ora 20:00.

Melek aduce povestea unei mame curajoase, care luptă pentru copiii ei. Această producție oferă o incursiune într-o lume complexă, în care valorile familiei, tradițiile comunității şi întâmplările dramatice şi sensibile se intersectează, captivând telespectatorii într-un mod unic.

Nehir Erdogan, Melek, este personajul principal al poveștii, fiind o femeie remarcabilă, care luptă pentru a-și reconstrui destinul, alături de copiii săi.

Familia Karadag şi familia Şirhan au fost strâns legate de-a lungul timpului, dar tensiunile apar atunci când Melek refuză să accepte căsătoria aranjată, conform tradițiilor, cu Halil (interpretat de Kutsi), fiul familiei Şirhan, uniune propusă de propria familie, Karadag.

Chiar în ziua logodnei, Melek fuge în Germania alături de Alpay, bărbatul pe care aceasta îl iubește.

Halil, mirele abandonat, este singurul care nu poate uita de tânăra fugită. El va purta povara sentimentelor rănite timp de două decenii.

Melek îşi lasă trecutul în urmă, dar lucrurile nu se desfăşoară conform așteptărilor sale. Viaţa ei devine o luptă continuă pentru binele copiilor săi. 

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html.