Alpay se ceartă cu Kenan, iar tratamentul urmat de Melek nu dă rezultate. Vezi online live episodul 32 al serialului “Melek”, începând cu ora 20:00

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 23 aug 2023, 13:14

Un nou episod al serialului turcesc serialului “Melek” este difuzat la Kanal D miercuri, 23 august 2023.

Sursa: Captură KANAL D

Un nou episod al serialului turcesc serialului “Melek” este difuzat la Kanal D miercuri, 23 august 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Melek” va fi difuzat de luni până luni de la ora 20:00.

Ce se va întâmpla în episodul 32 al serialului “Melek”?

Alpay vrea să-l ia pe Seiyt Ali de la petrecere și face un scandal mare. Melek scapă de el doar când îl denunță că a încălcat ordinul de restricție.  

După petrecerea ruinată, Seiyt Ali îi spune vorbe grele lui Melek. Lui Melek i se face rău și-i curge sânge pe nas.

Toți se îngrijorează și încep să bănuiască faptul că suferă de o boală. Kerem și Defne vor să facă ceva pentru a-i împăca pe Seiyt Ali și pe Melek. Mătușa lor Nefise le povestește că în trecut, în serile de vară, obișnuiau să vizioneze filme cu toată familia în curtea lor, pe video proiector.

Citește și: Omer se pregătește să plece în armată. Vezi online live episodul 31 al serialului “Melek”, începând cu ora 20:00

Cu ajutorul ei, organizează o seară de cinema asemănătoare, ca să îi amintească bătrânului de acele vremuri și să atingă o coardă sensibilă.

Alpay se ceartă cu Kenan pentru că i se pare că nu face nimic pentru a-l ajuta să-i ruineze pe Șirhani și pe Karadagi. Decide să facă cum știe el și incendiază magazinele celor două familii, fără să știe că Cumali este înăuntru.

Citește și: Vești șocante pentru familiile Șirhan și Karadag, în episodul din această seară, din “Melek”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Melek” pe Kanal D

“Melek” este un serial care îmbină tradițiile și obiceiurile turcești ale unei comunități, care se simte legată de trecut.

Serialul poate fi urmărit trei zile pe săptămână, de luni până vineri, pe Kanal D, de la ora 20:00.

Melek aduce povestea unei mame curajoase, care luptă pentru copiii ei. Această producție oferă o incursiune într-o lume complexă, în care valorile familiei, tradițiile comunității şi întâmplările dramatice şi sensibile se intersectează, captivând telespectatorii într-un mod unic.

Nehir Erdogan, Melek, este personajul principal al poveștii, fiind o femeie remarcabilă, care luptă pentru a-și reconstrui destinul, alături de copiii săi.

Familia Karadag şi familia Şirhan au fost strâns legate de-a lungul timpului, dar tensiunile apar atunci când Melek refuză să accepte căsătoria aranjată, conform tradițiilor, cu Halil (interpretat de Kutsi), fiul familiei Şirhan, uniune propusă de propria familie, Karadag.

Chiar în ziua logodnei, Melek fuge în Germania alături de Alpay, bărbatul pe care aceasta îl iubește.

Halil, mirele abandonat, este singurul care nu poate uita de tânăra fugită.

El va purta povara sentimentelor rănite timp de două decenii.

Melek îşi lasă trecutul în urmă, dar lucrurile nu se desfăşoară conform așteptărilor sale. Viaţa ei devine o luptă continuă pentru binele copiilor săi. 

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .    

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.