„Alta și-ar fi trimis copilul să se joace!” Daniela Iliescu, logodnica lui Culiță Sterp, a publicat un clip care a topit inimile fanilor ei! Micuțul Milan și-a făcut apariția și i-a transmis mamei sale cea mai frumoasă declarație de iubire

Author: Ana Filip
Actualizat: 28 nov 2023, 13:43

Culita Sterp, iubita lui, Daniela Iliescu si fiul lor, Milan 

Sursa: TikTok Daniela Iliescu

Daniela Iliescu, logodnica lui Culiță Sterp, momente emoționante și pline de iubire alături de fiul ei, Milan! Iată cum a reacționat iubita artistului când micuțul Milan a întrerupt-o și i-a dat peste cap filmarea!

Daniela Iliescu este logodnica renumitului cântăreț Culiță Sterp. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au împreună un băiețel minunat, Milan, care le-a pecetluit iubirea și a devenit centrul universului lor. Tânăra mămică este foarte cunoscută în mediul online și se bucură deja de o carieră de succes în afaceri. Aceasta deține propriul business și de curând și-a extins activitatea, însă este și o mamă devotată, grijulie și iubitoare. 

Daniela Iliescu, logodnica lui Culiță Sterp, momente emoționante și pline de iubire alături de fiul ei, Milan

Daniela Iliescu, logodnica lui Culiță Sterp, deține mai multe afaceri de care se ocupă și câștigă considerabil, însă aceasta nu își neglijează deloc nici atribuțiile de mamă. Tânăra se dedică mult creșterii micuțului Milan și adoră să petreacă timp liber în compania lui.

Citește și: VIDEO Culiță Sterp și Daniela Iliescu au scăpat căruciorul de copil pe scările rulante: Sperietura prin care au trecut cei doi! Totul a fost filmat

„Am lansat un trend de haine pentru copii acum un an. Eu sunt foarte entuziasmată de tot ce fac și sinceră să fiu sunt recunoscătoare și fericită pentru rezultatele pe care le am în online.

În curând urmează să mai lansez un site, că nu eram suficient de ocupată, ceva doar pentru femei. M-am gândit că vreau să fie ceva, care să fie oglindă mea. Va fi stilul meu 100%. Brandul nostru de copii vrem să îl transformăm în magazin online, vrem să ajungem la toți copiii, la toți părinții, cumva să le satisfacem toate nevoile.”, a spus Daniela Iliescu, potrivit wowbiz.ro

De curând, Daniela Iliescu a publicat un scurt clip video pe contul ei de TikTok, unde a intenționat să le transmită urmăritoarelor sale din mediul online detalii inedite despre modalitățile în care își îngrijește podoabă capilară. Însă în timp ce decurgea filmarea, micuțul Milan și-a făcut apariția brusc în cadru, alăturându-se mamei sale, care l-a îmbrățișat și l-a sărutat cu multă iubire. Nici Milan nu s-a lăsat mai prejos și i-a răspuns mamei cu aceeași dragoste nemărginită.

Mai mult decât atât, micuțul i-a făcut și o declarație emoționantă de iubire.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Daniela Iliescu: „Pentru că am tot vorbit în ultimele zile de par și de îngrijirea acestuia vreau să va arăt așa cum v-am promis pe Instagram toate produsele de par pe care le folosesc! Dar, atenție, nu le folosesc pe toate deodată! Moment întrerupt de Milan! Hai aici, la mama! Vii? Mă iubești?”

Milan: „Da! Mult de tot!” 

Daniela Iliescu: „Vrei să stai și tu cu mine?” 

Milan: „Da! Mama, te iubesc mult de tot!” 

Însă momentul care a topit cu adevărat inimile urmaritorilor din mediul online, a fost atunci când micuțul Milan a sărutat-o pe frunte pe mama să, iar Daniela Iliescu s-a emoționat teribil și i-a răspuns tot cu un pupic mare fiului ei.

Citește și: Fotografia emoționantă postată de Daniela Iliescu: ”După zece ani” Ce destinație de vacanță a ales Daniela și Culiță Sterp

@daniela.iliescu0

Video fail 😂❤️❤️❤️❤️❤️❤️

♬ original sound- Daniela Iliescu

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.