Alternativa la meniul de Paste: bucataria vegana! Cum se prepara cel mai gustos drob din seminte de floarea soarelui, ciuperci, cartofi si morcov

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 23 aug 2021, 00:50

Anca Lungulesei, un raw-vegan convins, i-a dezvaluit lui Teo Trandafir care sunt retetele vegane ideale pentru Paste.

Vrei sa incerci stilul de viata raw-vegan, dar nu poti renunta la produsele traditionale, cum sunt pasca, drobul sau cozonacul? Din fericire, exista retete din seminte, legume si ierburi care au exact acelasi gust.

 

"Daca gustul este similar cu ceea ce stiu ei, poti sa-i cuceresti", a marturisit Anca despre persoanele care incearca pentru prima data bucataria vegana.

 

Ea a pregatit pentru emisiune o masa de Paste traditionala din ingrediente vegane: drob, pasca, cozonac, salata boeuf, icre, chiftelute.

 

Pentru drobul raw vegan, Anca recomanda:

 

150g de seminte de floarea soarelui

10 ciuperci

un cartof dulce

doi morcovi

ceapa verde, patrunjel, usturoi, marar

condimente: boia, oregano, ulei de masline, zeama de lamaie

 

Urmareste descrierea procesului de preparare in materialul video de mai jos: