ALTUL ca el nu-i! Mihaita din Berceni un COCALAR simpatic care viseaza sa devina presedinte

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:45

Nu a votat, pentru ca, desi este celebru, sustine ca nu si-a gasit numele pe lista candidatilor. Mihaita din Berceni tuna si fulgera pe limba lui, fireste.

Puteti sa umblati lumea-n lung si in lat! Ca Mihaita din Berceni sigur nu veti gasi pe nimeni! Nu degeaba a ajuns el celebru pe internet! Dupa ce a uimit internetul cu celebrele afirmatii, sa le spunem, Mihaita din Berceni loveste din nou. E foc si para de cand s-au inchis urnele de vot: „ Una cu una, fac doua, vreau sa fiu eu presedinte! ” Gesturile care-i tradeaza nivelul sunt multe.

Alegerile prezidentiale l-au pus pe jar pe Mihaita din Berceni. Si-a dat toata silinta sa convinga lumea ca el ar fi cel mai potrivit, in fruntea tarii. S-a resemnat, pana la urma, cu gandul ca nu va iesi presedinte, insa stie sigur ca ar fi un bun politist. A urmarit indeaproape cazul unei disparitii misterioase. Priviti la ce concluzie a ajuns: „ A dat avionul cu demaraj si a cazut.

S-a dus la baie, in avion, s-a spalat pe maini si a cazut din avion. Nu a omorat-o Ciolac.

„Cunostintele” lui depasesc granitele tarii. Insa, dintre toate domeniile pe care Mihaita ni le-a descris cu atat de multa pasiune, se declara indragostit de poezie.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

##VIDEO126193##

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.