Am aflat cine este atacatorul de la posta! Il cheama Florin Sentiment si canta manele VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 nov 2020, 00:15

Florin Sentiment! Acesta este numele de scena al atacatorului cu toporul, cel care a semanat groaza acum cateva zile printre angajatii si clientii de la un oficiu postal din sectorul 6 al Capitalei.

Individul este un  cantaret de manele, cunoscut deocamdata doar pe Internet. Nu a reusit sa se lanseze la televizor prin muzica, ci prin atacul de la posta. Si ca Florin Sentiment are sentiment se vede.

 

Pune pasiune in interpretarile sale. Iata ce latura sensibila are agresorul postaritelor. Sa nu credeti ca repertoriul atacatorului manelist se limiteaza doar la aceste acorduri care l-ar face invidios pana si pe tizul lui, Florin Salam.

 

Florin Sentiment a incercat si triluri cu iz indian si miscari de dans, mai ceva ca in filmele de la Bollywood. Si nu doar atat. Personajul nostru are ambitii mari. Despre visele sale si magicele lui idei aflam de pe un site de socializare.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

In fotografii zambeste sugubat. Poarta chiar aceeasi camasa ca in ziua atacului de la posta. O fi oare camasa lui norocoasa? E un om de o mare valoare, dupa cum singur se lauda.

 

Si tot pe site-ul de socializare se lauda de zor ca a descoperit un nou metal pretios. Ne ofera si reteta bogatiei. Pana cand se va imbogati prin formulele numai de el stiute, Florin Sentiment mediteaza dupa gratii la ale lumii mistere.

29 de zile are timp sa se gandeasca la faptele sale.