Am aflat dorinta secreta a Adelinei Pestritu pentru 2014! Vrea o casa pe pamant si sa-si faca o…

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 18:41

Adelina Pestritu a avut un an excelent pe plan profesional. Frumoasa bruneta a devenit coprezentatoarea celui mai tare show nocturn din Romania, WOWbiz de la Kanal D, si este in continuare gazda emisiunii "D Paparazzi".

Iar pe langa cariera in televiziune, vedeta se poate lauda si cu numeroase contracte de imagine care i-au rotunjit substantial veniturile.

Fire ambitioasa, tanara de 26 de ani nu se opreste insa aici, chiar daca este proprietara unui apartament cochet, situat intr-o zona buna a Capitalei, conduce o masina de lux si incaseaza sume la care altii doar viseaza. Pentru anul 2014, protagonista noastra are planuri mari. Isi doreste sa-si deschida o afacere, dar si sa faca o investitie considerabila.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Visul meu pentru 2014 este sa imi construiesc o casa, sa inchiriez apartamentul in care locuiesc acum si sa-mi deschid o afacere.

Inca nu m-am gandit la ceva anume, dar mai am cateva zile pana anul viitor (rade). Pana atunci insa ii multumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat. Nu mi-am imaginat niciodata ca o sa realizez atatea pana la varsta de 26 de ani"
, a declarat vedeta pentru WOWbiz.ro.