„Am ajuns pe masa de operație” Ce se întâmplă în aceste momente cu Laurențiu, fostul concurent din Casa Iubirii

Autor: Laura Macovei

„Am ajuns pe masa de operație” Ce se întâmplă în aceste momente cu Laurențiu, fostul concurent din Casa Iubirii

Sursa: Laur Suciu Instagram

Laurențiu, fostul concurent al emisiunii Casa Iubirii sezonul 2, și-a surprins urmăritorii cu cele mai recente postări. Acesta nu s-a mai putut abține și a împărtășit totul cu fanii.

Laurențiu, unul din cei mai râvniți concurenți din sezonul 2 al emisiunii „Casa Iubirii”, a postat mai multe filmulețe în care a mărturisit că intră la „operație”, iar proiectul este unul mai lung și anevoios.

Ce se întâmplă în aceste momente cu Laurențiu, fostul concurent din Casa Iubirii

Laurențiu a cucerit inima fanelor sale și pentru aspectul său fizic, iar pasionatele de tatuaje nu au putut să nu remarce faptul că fostul concurent are o parte din corp tatuat.

Ei bine, despre tatuaje este vorba și acum. Laur Suciu le-a transmis urmăritorilor faptul că urmează să își facă un nou tatuaj, unul mai amplu, pe piept.

„Gata, dragilor, că ne pregătim și noi să terminăm proiectul ăsta. Am ajuns și pe masa de operație,” a mărturisit Laurențiu pe InstaStory.

Citește și: Lorena și Laurențiu, vacanță cu peripeții la Paris! „Haide să facem o românească”. Metoda inedită prin care tânărul a evitat coada și a ajuns în vârful Turnului Eiffel

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Laurențiu, cadou inedit pentru iubita sa

Lorena și Laurențiu s-au cunoscut în Casa Iubirii și au continuat relația în afara emisiunii. Cei doi s-au și despărțit la un moment dat, însă împăcarea a venit imediat după, semn că nu au putut sta prea mult departe unul de celălalt. 

Recent, Laurențiu a ales să-și surprindă iubita cu un superb cadou.

Citește și: "Sunt poze cu ea dezbrăcată!" Scandal de proporții în Casa iubirii! Băieții fac acuzații grave la adresa unei concurente. Aflați de la ce a pornit scandalul miercuri, 27 martie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

După ce s-au întors din vacanța la Paris, Laurențiu i-a dăruit iubitei sale un telefon, mai exact un Iphone.

Totodată, fosta concurentă de la  „Casa iubirii”  a primit darul de la iubitul ei odată cu o veste care a bucurat-o extrem de mult.

„Ieri, pe lângă vestea frumoasă de Manager, am primit acest cadou”,   a scris Lorena, lângă o fotografie cu telefonul primit cadou de la iubitul său.