“Am ajuns să cred că nu e bine să îți rostești dorințele în preajma altor persoane” Ce planuri are Andreea Mantea pentru anul 2023

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 03 ian 2023, 23:31

Andreea Mantea a făcut mărturisiri emoționante despre planurile pe care le are pentru anul 2023. Prezentatoarea a dezvăluit ce își dorește de la noul an.

Andreea Mantea, îndrăgita prezentatoare a emisiunii ”Casa Iubirii”, și-a deschis sufletul în fața Biancă Comanici și a dezvăluit, printre altele, ce planuri are pentru noul an.

Ce dorințe are Andreea Mantea pentru anul 2023

Dacă anul 2022 a fost plin de realizări pentru Andreea Mantea, de această dată, invitată în emisiunea ”Culisele Iubirii”, vedeta a dezvăluit că nu este bine să rostești dorințele în preajma altor persoane, însă speră ca Noul An să fie măcar ca anul care a trecut.

Citește și: Dublă eliminare cu lacrimi și emoții copleșitoare în Casa iubirii! O fată și un băiat au părăsit emisiunea cu doar două săptămâni înainte de Marea Finală!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andreea Mantea a avut un an plin de realizări, a devenit prezentatoarea show-ului matrimonial de la Kanal D, ”Casa Iubirii”, precum și multe alte reușite pe plan profesional.

”(n.r Pentru Noul An, ce dorințe ai? Nu știu dacă e bine să le zic. Am ajuns să mă gândesc că nu e bine să le rostești în preajma altor persoane. Nu credeam în treaba asta, dar încet-încet am început să mă gândesc că parcă e mai bine să ții pentru tine, efectiv când nu mai poți să ții pentru tine să le scrii pe

o foaie. Îmi doresc cam aceleași lucruri, cu siguranța îmi doresc mai mult, dar măcar că anul acesta, depinde și de noi! Câteodată nu mă pot exprima, eu sunt foarte empatica și vreau să mă eliberez”, a declarat Andreea Mantea în cadrul emisiunii ”Culisele Iubirii”.

Citește și: Emanuel, atac subtil la adresa foștilor iubiți Larisa și Ionuț! „Erați cei care transmiteați cea mai mare iubire! Așa părea!” Larisa își pierde cumpătul! Iată ce discuție aprigă s-a iscat în Casa iubirii!

Deși este foarte discretă în privința vieții sale amoroase, vedeta a vorbit și despre relații: ” Nu pot să mă desprind, dar cred că am prins un secret de cum să fac să mă detașez așa, să mă eliberez de energia aia. Noi, empatii ne hrănim prin energia aia, nu mă pot să nu mă apropii de un suflet fară să mă bucur, unul care suferă, așa am ajuns să trăiesc, în funcție de care este nevoia fiecăruia",  a

mai declarat aceasta.

 


În cadrul ediției de luni, 9 septembrie, a emisiunii „Follow us!”, printre invitați s-a numărat Adrian Cuculis, care a vorbit despre evoluția cazului „2 Mai”, în care Vlad Pascu a ucis doi tineri și a rănit alți trei.